Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2024 o 16:47
Čas čítania 1:22
Radka Klučárová

Svetoznámy David Dobrik je na Slovensku. Na videu sa kúpe v košickej fontáne, u rodiny ho ponúkli chrumkami a domácou

ZAUJÍMAVOSTI DAVID DOBRIK SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Ľudia neverili vlastným očiam. David Dobrik sa okúpal v Spievajúcej fontáne v rodných Košiciach a navštívil svoju slovenskú rodinu.

Svetoznámy youtuber David Dobrik sa po rokoch opäť rozhodol navštíviť Slovensko. Na Tiktoku aktuálne trenduje video, ktoré Davida zachytáva pri „kúpaní“ sa v košickej Spievajúcej fontáne aj s jeho americkými kamarátmi zo skupiny Vlog Squad, medzi nimi napríklad Zane Hijazi či Ilya Fedorovich.

Odporúčané
V Bratislave sme stretli Vlog Squad Davida Dobrika. Povedali nám, ako sa im páči Slovensko, reagovali na obvinenia exkolegu V Bratislave sme stretli Vlog Squad Davida Dobrika. Povedali nám, ako sa im páči Slovensko, reagovali na obvinenia exkolegu 16. septembra 2021 o 16:37

Používateľ Marko Šima na Tiktoku v pondelok 20. mája zverejnil zábery s komentárom: „David Dobrik videný v Košiciach.“ Na videu vidieť aj ďalších ľudí, ktorí sa s ním odvážili vstúpiť do fontány, a tiež jeho fanúšikov, ktorí neveria vlastným očiam a internetovú hviezdu so slovenskými koreňmi si nakrúcajú na mobily.

Ako Marko, autor videa, prezradil pre Refresher, David bol v tom čase na námestí s kamarátmi a s rodinou. Vraj v ten moment pri ňom nebol žiaden veľký dav ľudí.

Zábery z Košíc v utorok na sociálnej sieti zdieľal aj Ilya Fedorovich, spolumajiteľ Dobrikovej pizzerie Doughbrik’s a jeho dobrý kamarát, ktorý má zas bieloruské korene. Na stole majú slovenské chrumky a fľašu Karpatského brandy, v ktorom je však podľa farby zrejme domáca pálenka.

Ilya pridal na Instagram fotky z domu Davidovej košickej rodiny. Okrem pohostenia zachytil aj domáceho miláčika Dobrikovej rodiny a zverejnil video, v ktorom David, Zane a pravdepodobne Davidova sesternica z Košíc robia kľuky, zatiaľ čo ostatní členovia rodiny im po slovensky počítajú opakovania.

David Dobrikdavid dobrik v košiciachdavid dobrik v košiciachdavid dobrik v košiciach
Zobraziť galériu
(4)

Samotný youtuber na sociálnych sieťach zatiaľ nezverejnil žiadne bližšie informácie o tom, kde sa momentálne nachádza. Nejde však o jeho prvú návštevu Slovenska po odsťahovaní sa do USA. Prvýkrát Slovensko navštívil ešte v roku 2021 po tom, čo získal zelenú kartu. Výlet na Slovensku a v ďalších európskych krajinách vtedy mapoval vo svojich vlogoch. 

Odporúčané
Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama 20. júna 2024 o 12:30

David sa narodil v Košiciach. V šiestich rokoch sa s rodinou presťahoval do Spojených štátov amerických na predmestie Chicaga. Prerazil ako pomyselný líder populárnej skupiny ľudí na Youtube s názvom The Vlog Squad a stala sa z neho svetová megastar. Dnes má na sociálnych sieťach milióny fanúšikov a v roku 2019 bol dokonca hosťom v šou Ellen DeGeneres. O rok neskôr si ho do šou The Tonight Show Starring pozval Jimmy Fallon.

David Dobrik.
David Dobrik. Zdroj: Youtube/David Dobrik
Domov
Zdieľať
Diskusia