Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2021, 16:37
Čas čítania 2:36
Kamila Šebestová

V Bratislave sme stretli Vlog Squad Davida Dobrika. Povedali nám, ako sa im páči Slovensko, reagovali na obvinenia exkolegu

V Bratislave sme stretli Vlog Squad Davida Dobrika. Povedali nám, ako sa im páči Slovensko, reagovali na obvinenia exkolegu
Zdroj: Refresher
REFRESHER DAVID DOBRIK INFLUENCERI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Rozprávali sme sa s viacerými členmi Dobrikovho Vlog Squadu.

Amerického youtubera Davida Dobrika ste mohli v posledných dňoch stretnúť v uliciach Bratislavy, napríklad na ružovom bicykli v centre mesta či s pivom v ruke pred Starou tržnicou. Spolu s tímom amerických influencerov Vlog Squad natáčal na Slovensku rôzne videá pre Discovery Channel.

Členov Vlog Squadu sme stretli pred jedným z bratislavských hotelov tesne pred ich odchodom do Viedne. Hovorili sme s nimi o ich práci a o tom, ako na nich zapôsobilo Slovensko. Pýtali sme sa ich aj na obvinenie zo znásilnenia, ktorému čelil ich bývalý člen. 

V tomto článku si prečítaš:
  • Čo sa páčilo Vlog Squadu Davida Dobrika na Slovensku.
  • Kam sa známy youtuber chystá so svojou partiou cestovať ďalej.
  • Ako reagujú na obvinenie zo znásilnenia, pre ktoré s nimi značky rušili spolupráce. 
  • Čo natáčali na Slovensku a kde si môžeš pozrieť ich videá.

„Všetko tu je krásne a veľmi pokojné. Nikto sa nikam neponáhľa, všetci majú na všetko čas. Také niečo sme potrebovali zažiť,“ hovorí Reggie Castro nadšene o Bratislave. Mladý influencer vychádza pred hotel ako prvý s kufrom v ruke. Smeje sa a hovorí, že z partie je vždy ako jediný všade načas. 

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

„V Amerike sa stále každý ponáhľa,“ dodáva Reggie. Ostatní vlogeri však potvrdzujú výnimku. Dodávka na nich totiž nakoniec čaká pred hotelom vyše 40 minút. Šoférka nervózne fajčí a dohaduje sa s hotelom, ktorý ju chce vyhodiť z parkovacieho miesta. 

„Stratil som tu pojem o čase. Pocestovali sme si na tomto výlete po rôznych miestach v Európe. Boli sme v Paríži, vo Viedni či v Ríme,“ opisuje Reggie Castro plný entuziazmu. 

Reggie Castro na odchode z Bratislavy.
Reggie Castro na odchode z Bratislavy. Zdroj: Refresher

Partia Vlog Squad natáčala pre Discovery Channel zábavné cestovateľské vlogy. Na Slovensku zachytili aj stretnutie Davida Dobrika so svojou starou mamou v Košiciach.

David tu vyrastal do svojich šiestich rokov, potom sa s rodičmi presťahovali do Ameriky. Dnes je z neho hviezda Youtube. Hoci je Američan, vie stále po slovensky. Na Slovensku bol po 16 rokoch. 

„Ľudia mali slzy v očiach, keď to pozerali,“ zhodujeme sa s členkou Vlog Squadu a Davidovou dobrou kamarátkou Suzy Antonyan. Preslávila sa videom, kde jej David Dobrik zariadil narodeninové prekvapenie v podobe objatia Courteney Cox. Suzy totiž miluje seriál Priatelia, a tak jej David vybavil, aby mohla ísť na návštevu do domu jednej z hlavných hrdiniek. 

Suzy s úsmevom vychádza na terasu bratislavského hotela a priateľsky nás zdraví. „Z vlogovania na Slovensku máme neskutočný zážitok,“ opisuje výlet. 

Pýtame sa jej, či na Slovensku zažili niečo naozaj bláznivé. Vyzerá to však skôr tak, že partia tu oddychovala. „Bola to celkom pokojná dovolenka,“ hovorí Suzy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia