Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2024 o 16:02
Čas čítania 1:00
Veronika Ábelová

Ľudia zvolili najhoršie postavy zo seriálu Simpsonovci. Tipneš si, ktorú nenávidia najviac?

FILMY A SERIÁLY SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Legendárny seriál Simpsonovci pozná hádam každý. Na televíznych obrazovkách sa prvýkrát objavil pred viac ako tridsiatimi rokmi a za ten čas sa niektoré postavy stali naozaj obľúbenými. Nájdu sa však aj také, ktoré diváci v láske príliš nemajú.

Minulý rok v lete rozpútali skalní fanúšikovia Simpsonovcov na platforme Reddit diskusiu o svojich najmenej obľúbených postavách. Server Cracked podľa nich následne vytvoril rebríček. My ti prinášame prvú päťku tých najmenej obľúbených. Súhlasíš s týmto výberom?

Anketa:
Aká je tvoja najmenej obľúbená postava zo seriálu?
Agnes Skinner
Artie Ziff
Luann Van Houten
Gil Gunderson
Helen Lovejoy
Niekto iný
Nikto, mám rád všetkých.
Agnes Skinner
9 %
106 Hlasov
Artie Ziff
37 %
453 Hlasov
Luann Van Houten
10 %
126 Hlasov
Gil Gunderson
7 %
83 Hlasov
Helen Lovejoy
12 %
150 Hlasov
Niekto iný
10 %
119 Hlasov
Nikto, mám rád všetkých.
16 %
197 Hlasov

5. Agnes Skinner

Panovačná matka riaditeľa Seymoura Skinnera obsadila piatu priečku. Asi každý si vybaví jej hlas pri klasickej fráze: „Seymoure!“ Zatrpknutá a večne nespokojná Agnes veľa pohody a radosti do života svojich blízkych neprináša a možno práve preto je taká neobľúbená.

simposonovi
Zdroj: 20th Century Fox Television / Matt Groening/ propagační materiál

4. Artie Ziff

Bývalý Margein spolužiak je tak trochu narcistický a bohatý podnikateľ, ktorý je do nej jednoducho blázon. Niekoľkokrát sa Marge snaží prinútiť, aby si vybrala jeho miesto Homera. Svojou aroganciou a talentom sa všade vnútiť si však sympatie divákov veru nezískal.

3. Luann Van Houten

Milhausova matka Luann je známa hlavne svojimi vzťahmi s mužmi. V priebehu seriálu sa rozvedie s Milhausovým otcom Kirkom. Ten rozchod s manželkou nesie ťažko, zato Luann si užíva nový slobodný život. Krátko po rozvode s Kirkom začne randiť s Gladiatorom Pyrom, no onedlho sa zistí, že ho podvádza s jeho najlepším kamarátom Gyrom.

simpsonovi
Zdroj: 20th Century Fox Television / Matt Groening/ propagační materiál

2. Gil Gunderson

Gil, známy skôr ako Ol’ Gil, je neúspešný a nešťastný právnik žijúci v Spingfielde. Simpsonovci občas využívajú jeho služby. Podľa divákov je však len zlou náhradou Lionela Hutza, pochybného právnika, ktorého zo seriálu odstránili.

1. Helen Lovejoy

Najmenej obľúbenou postavou zo Simpsonovcov je manželka farára Timothyho Lovejoya. Helen je bývalá predavačka kozmetiky, kamarátka Marge a aktívna členka springfieldskej komunity. Zároveň je však aj profesionálna klebetnica a ostatných obyvateľov často nepravdivo ohovára.

Domov
Zdieľať
Diskusia