Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2024 o 15:21
Čas čítania 0:27
Barbora Adamkovičová

Bývalá Miss Slovensko prehovorila po hrozivej autonehode. Fanúšikom povedala, kto ju podľa nej zachránil

KULTÚRA AUTONEHODA MISS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Sledujúcim napísala, že sa po nehode zobudila do jedného „z najkrajších rán“, aké kedy mala. Objasnila tiež, komu vďačí za prežitie.

Modelka a bývalá Miss Slovensko Magdaléna Šebestová po včerajšej autonehode prehovorila k svojim sledujúcim a potešila ich príjemnými správami. „Nie je to síce zobudenie niekde na dovolenke, ale je to jedno z najkrajších rán, aké som mala,“ zverejnila na sociálnej sieti.

Okrem pozitívnej správy odkázala fanúšikom, aby nikdy nezabúdali na bezpečnostné pásy. „Mne to zachránilo život,“ napísala s dodatkom, že ju určite chránil aj jej zosnulý otec. „To, že sme so sestrou živé, je len vďaka anjelovi, ktorý nad nami stál! Ďakujeme, tati!“ uviedla.

Auto šoférovala modelkina sestra, ktorá bola spolu s bývalou miss prevezená do bratislavskej nemocnice na Kramároch. Pasažiermi druhého vozidla boli dvaja dôchodcovia, ktorí sa takisto zranili. Polícia príčiny nehody naďalej vyšetruje.

šebestová
Zdroj: https://instagram.com/meggieseb
Domov
Zdieľať
Diskusia