Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2024 o 9:12
Čas čítania 0:42
Barbora Fábryová

VIDEO: Slovákov baví rozhorčený Slafkovský počas zápasu s Nemeckom. „Na p**u rozhodcovia, bu**ranti,“ odčítali mu z pier

ŠPORT HOKEJ JURAJ SLAFKOVSKÝ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Prvý zápas s Nemeckom sme na hokejových majstrovstvách prehrali.

V piatok 10. mája sme odohrali svoj prvý zápas na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2024, v ktorom Slovensko proti Nemecku prehralo s výsledkom 4 : 6. Súčasťou slovenskej reprezentácie je aj mladý hokejista NHL Juraj Slafkovský, ktorého reakcia na priebeh zápasu baví internet.

Video je síce bez zvuku, no ľudia v komentároch mu šikovne vyčítali z pier, čo rozhorčený 20-ročný útočník z Košíc hovorí. „Toto sú, do p**e, tak na p**u rozhodcovia, že som to v živote nevidel. Bu**rant a bu**rant,“ rozčuľoval sa Slafkovský na lavičke pričom ukazoval prstami na rozhodcov na ľade.

Hokejista sa na nich sťažoval aj po zápase. Narážal na situáciu, keď Slovensko po nemeckom góle požiadalo o trénerskú výzvu, ktorá bola vyhodnotená negatívne a dostali sme trest. „Myslím, že keď hráč stojí v bránkovisku a sekne do brankára, tak je to za mňa asi trochu chyba rozhodcu. Ale bohužiaľ,“ povedal pre portál Šport.sk.

S Nemeckom sme sa stretli v ostravskej aréne. Ďalší zápas nás čaká v nedeľu 12. mája o 12.20 h s Kazachstanom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sportnet.sk (@sportnet.sk)

Domov
Zdieľať
Diskusia