Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2024, 16:53
Čas čítania 0:40
Radoslava Juračková

Manželka úspešného argentínskeho futbalistu bude predávať svoje nahé fotky. Podpísala zmluvu s platformou podobnou OnlyFans

ŠPORT FUTBAL MODELING ONLYFANS PENIAZE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Wanda Nara je 37-ročná modelka, ktorú po novom nájdeš na webe pre dospelých.

Argentínsky futbalista Mauro Icardi patrí k úspešným športovcom dnešnej doby. Momentálne hrá v drese tureckého klubu Galatasaray SK. Jeho manželka Wanda Nara sa rozhodla ísť cestou pikantného fotomodelingu a podpísala zmluvu so spoločnosťou Divas Play Mundial, informuje šport24.pluska.

Platforma funguje na veľmi podobnom princípe ako známe OnlyFans. Wanda má momentálne nejaké zábery verejne dostupné aj zadarmo. Tridsaťsedemročná Argentínčanka na fotografiách pózuje sporo odetá či nahá. Tie pikantnejšie zábery si môžeš kúpiť, a to za cenu 14 dolárov mesačne.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Wanda Nara (@wanda_nara)

Za 6 mesiacov môže zarobiť milión eur

Ako informuje šport24.pluska, Wanda s firmou podpísala zmluvu, ktorá má byť v platnosti 1 rok. Údajne by mala za pol roka na šteklivých záberoch zarobiť okolo milióna eur. Odvážne fotky jej schválil aj jej manžel, s ktorým má dve dcérky. „Povzbudzoval som ju, lebo viem, že sa rada fotí. Najmä preto, že si tak zarobí veľa peňazí,“ povedal o manželkinom biznise.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Wanda Nara (@wanda_nara)

Domov
Zdieľať
Diskusia