Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2024, 16:17
Čas čítania 0:52
Radoslava Juračková

Diváci vypískali Kim Kardashian v zábavnej šou Netflixu. Platforma bučanie v hľadisku z epizódy vystrihla

OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN OSOBNOSTI REALITY ŠOU
Uložiť Uložené

Americká podnikateľka a známa osobnosť reality šou trápnu situáciu zvládla a reagovala so smiechom.

Kim Kardashian vypískali počas roast šou, ktorú natáča a vysiela Netflix. Pred jej zverejnením museli podľa portálu Access Hollywood vystrihnúť časť, v ktorej ľudia v hľadisku bučia. Monológ americkej podnikateľky sa teda začína namiesto pískania a bučania veľkým potleskom.

Na internet sa však dostal aj originál. Keď Kim prišla na javisko k mikrofónu, publikum reagovalo negatívne a hlasnými výkrikmi dali najavo, že s jej účinkovaním nesúhlasia. Kardashianka na celú situáciu reagovala športovo a so smiechom viackrát opakovala frázu „all right“. Monológ aj začala, no po prvej vete ho pre hlučné publikum musela prerušiť.

Divákom sa nakoniec jej vystúpenie páčilo

Jej úlohou bolo urobiť „roast“ na hviezdu amerického futbalu Toma Bradyho. Vo svojom vystúpení  prirovnala športovca k svojmu nevlastnému otcovi, ktorý bol v minulosti uznávaný športovec.

Podobnosť vidí práve v tom, že Tom je takisto bývalý atlét, a podľa Kim majú podobné aj vzhľadové črty. Jej nevlastný otec Bruce Jenner však prešiel tranzíciou a dnes je z neho žena, ktorá sa volá Caitlyn. So svojimi dcérami má však dohodu, že ju aj naďalej oslovujú otec.

Odporúčané
Frederika z Ruže pre nevestu: Občas som vo vile nespoznávala samu seba, akoby som bola naprogramovaným robotom (Rozhovor) Frederika z Ruže pre nevestu: Občas som vo vile nespoznávala samu seba, akoby som bola naprogramovaným robotom (Rozhovor) 18. mája 2024, 9:30

Svoj roast ukončila slovami: „Dám ti radu, ktorú dávam všetkým svojím ex. To najlepšie si už mal.“ Narážala tak na špekulácie o ich údajnom vzťahu z minulosti. Nakoniec za svoje vystúpenie zožala masívny potlesk aj napriek tomu, že sa divákom jej prítomnosť najprv nepozdávala.

Domov
Zdieľať
Diskusia