Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2024, 14:38
Čas čítania 0:51
Radoslava Juračková

Kris Jenner našli lekári nádor. Nečakane to oznámila v emotívnej upútavke na novú sériu The Kardashians

OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN KYLIE JENNER RAKOVINA REALITY ŠOU
Uložiť Uložené

Jej dcéry boli správou šokované. Nádor ich mame našli pri kontrole.

Kris Jenner v upútavke na novú sériu The Kardashians priznáva trpkú skutočnosť. Pri kontrole jej našli nádor. „Bola som na vyšetrení. Našli cystu a malý nádor,“ oznámila svojej rodine. Dcéry neskrývali strach a bezprostredne po oznámení nepríjemnej správy je záber na plačúcu Kylie. Práve ona je považovaná za dieťa, ktoré má s mamou najlepší vzťah.

Kris často hovorí, že práve najmladšia dcéra z klanu Kardashian-Jenner je jej najobľúbenejšia. To, ako je choroba vážna, zatiaľ neprezradila a fanúšikovia sa to pravdepodobne dozvedia až pri sledovaní novej série reality šou.

Aj v minulej sérii sa rodina stretla s rakovinou. Khloé bojovala s rakovinou kože, ktorá jej vznikla zo znamienka na tvári. Pilotný diel piatej série bude mať premiéru 23. mája na Hulu a Disney Plus.

Emotívna piata séria

Trailer naznačuje, že okrem zdravotných problémov mamy sa bude nová séria točiť aj okolo iných emotívnych situácií. Bude mapovať tehotenstvo najstaršej Kourtney, ktorá nedávno na svet priviedla syna Rockyho, toho má s bubeníkom Travisom Barkerom. Počas radostného očakávania musela pre komplikácie absolvovať fetálnu operáciu plodu.

Odporúčané
Frederika z Ruže pre nevestu: Občas som vo vile nespoznávala samu seba, akoby som bola naprogramovaným robotom (Rozhovor) Frederika z Ruže pre nevestu: Občas som vo vile nespoznávala samu seba, akoby som bola naprogramovaným robotom (Rozhovor) 18. mája 2024, 9:30

Ako býva zvykom, život sestier sa nezaobíde bez konfliktov. Vyzerá to tak, že v novej sérii budú mať vzájomnú výmenu názorov Khloé a Kim. Práve u spomínaných sestier nie sú hádky bežné. V minulej sérii mali medzi sebou dlhodobý konflikt Kim a najstaršia Kourtney.

Domov
Zdieľať
Diskusia