Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2024, 16:03
Čas čítania 0:52
Radka Klučárová

„Nech sa ospravedlní toto čudo tlsté,“ kričala súťažiaca v Bez servítky na hosťa. Na kameru potom priznala, že je opitá

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY Z DOMOVA TV JOJ
Uložiť Uložené

Počas nakrúcania aktuálne vysielaného súťažného týždňa relácie Bez servítky úradoval alkohol.

TV JOJ na obrazovkách už roky vysiela reláciu Bez servítky. Často v nej však skôr ako o varenie ide o prehliadku bizarností. Okrem svetlých výnimiek v podaní niektorých známych mien alebo súťažiacich z gastroprostredia sa v relácii väčšinou strieda škandál za škandálom. 

Pozornosť divákov už odnepamäti priťahujú kuriozity, plytká zábava, hádky, prízemné sexuálne narážky a naposledy aj priveľa alkoholu. Hneď v úvode tohto týždňa svojich hostí privítala značne podgurážená hostiteľka Lenka. Tým sa však večer ešte len začal. 

Bez servítky
Zdroj: TV JOJ

„Prepáč a čo je s tebou? Ty si opitá?“ položil jej podozrievavú otázku jeden z účinkujúcich Marko. Aj ostatným sa jej správanie nepozdávalo, a tak na ňu upierali zvedavé pohľady v snahe zistiť odpoveď. Hostiteľka sa však zmohla iba na udivený výraz a odchod od stola.

„Som opitá, som,“ priznala Lenka s tým, že sa pred nakrúcaním posilnila alkoholom a odmietala sa k hosťom vrátiť. Svoje rozhodnutie argumentovala tým, že nechce, aby ju v tomto stave na obrazovkách videla jej rodina. Na naliehanie ďalšej súťažiacej sa k hosťom síce vrátila, no bojová nálada pokračovala. 

Odporúčané
Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom 16. mája 2024, 15:00

Lenka priznala, že s alkoholom má problém. Namiesto toho, aby svoje nevhodné správanie urovnala, osopila sa na účinkujúceho, ktorý jej nepríjemnú otázku položil. „Tamten pán strapatý nech sa ospravedlní... Toto čudo tlsté,“ počastovala ho urážkou. Nezostalo len pri vzhľade a hostiteľka sa neštítila posmešne komentovať aj Markov pôvod.

Domov
Zdieľať
Diskusia