Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. apríla 2024, 12:28
Čas čítania 0:36
Radoslava Juračková

VIDEO: Matka nechala svoje deti týždeň doma samy a odišla na plavbu loďou. Deti našli v zdemolovanom byte, ktorý páchol močom

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA KRIMI
Uložiť Uložené

Súd ju za ohavný čin poslal do väzby a musí zaplatiť aj finančnú kompenzáciu.

Žena sa teraz postavila pred súd a následne ju zobrali do väzby. Okrem odpykávania trestu musí zaplatiť pokutu 25-tisíc dolárov.

Vo videu televízie KHOU 11 reportérka hovorí, že Lakesha Woods Williams nechala svoje 6- a 8-ročné deti „napospas osudu“ a odišla na týždňovú plavbu.

V byte páchol moč a po zemi boli rozhádzané odpadky 

To, že deti zostali samy, odhalili susedia, ktorí kontaktovali políciu. Po policajnom zásahu konštatovali, že byt bol v hroznom stave a páchol močom. Na zemi sa váľal odpad a nedojedené jedlo.

„Deti matka opustila štvrtého apríla a do bytu sa vrátila na noc desiateho apríla. Polícia ju nasledujúci deň chytila. Deviateho apríla našli policajné zložky deti v byte, práve tie povedali, že ich mama je na plavbe. Stále dávame dokopy fakty a okolnosti, aby sme zistili, ako je možné, že zostali deti samy niekoľko dní. Dôležité je, že teraz sú v bezpečí,“ napísalo na svojom Facebooku policajné oddelenie z Texasu.

Domov
Zdieľať
Diskusia