Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. apríla 2024, 8:55
Čas čítania 0:56
Radka Klučárová

Šéfkuchárovi Martinovi Novákovi praskli nervy: Nestrpím klamanie zákazníkov, vyhlásil a z nakrúcania Na nože odišiel

GASTRO NA NOŽE SPRÁVY Z DOMOVA TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Majiteľ reštaurácie Pekidors zákazníkom servíroval polievku zo zvyškov. Nezabránilo mu v tom ani varovanie Martina.

Známy šéfkuchár Martin Novák prvýkrát v histórii markizáckej relácie Na nože odišiel z nakrúcania predčasne. Rozzúril ho majiteľ podniku, ktorému sa usilovne snažil pomôcť. „Ak chce hostí klamať, ja odchádzam,“ vyhlásil a do reštaurácie sa už viac nevrátil. 

Reštaurácii Pekidors na juhu Slovenska zostavil nové menu, pomohol im so zorganizovaním kuchyne a skladových zásob a spolu so svojím tímom dal prevádzke drobnými úpravami nový, romantický vzhľad. 

Začínajúcemu kuchárovi Martin počas nakrúcania dokonca ponúkol pomoc a pozval ho do svojho podniku, aby videl, ako vyzerá zabehnutý dobre fungujúci podnik, moderná gastronómia a spolupráca medzi zamestnancami. 

Martin Novák, Na nože
Zdroj: TV Markíza

Nezvládli záťažový večer

Situácia sa vyostrila počas záťažového večera. Do reštaurácie začali prichádzať prví hostia a spočiatku sa zdalo, že podnik prvé rozpaky zažehnal. Večer však vyeskaloval do konfliktu a dusná atmosféra sa dala krájať. Medzi prvými jedlami sa vypredala gaštanová polievka. Namiesto toho, aby ju z ponuky vyradili, do celého procesu zasiahol majiteľ reštaurácie. 

Odporúčané
Martin Novák: Radšej by som poslal holú fotku svojej tanečnej partnerke, ako si dal odstrániť tetovania (CLOSE FRIENDS) Martin Novák: Radšej by som poslal holú fotku svojej tanečnej partnerke, ako si dal odstrániť tetovania (CLOSE FRIENDS) 9. apríla 2024, 10:48

Majiteľ Peter kuchárovi prikázal, aby zvyšky polievky zriedil smotanou a zohrial a urobil z nich ešte šesť porcií. Kuchár Lajoš bol v celej situácii ako medzi dvoma mlynskými kolami. Martinovi sa snažil v odchode zabrániť, no neúspešne. „Ak sa mieni takto správať jeden majiteľ, že svojich hostí ide klamať, ja súčasťou niečoho takého nebudem,“ vyhlásil šéfkuchár a zabuchol za sebou dvere. 

Časy, keď reštaurácie zákazníkov klamali na úrok zisku, sú podľa neho už dávno minulosťou. Do reštaurácie sa nevrátil ani o mesiac neskôr, aby jej udelil hodnotenie.  

Martin Novák, Na nože
Zdroj: TV Markíza
Domov
Zdieľať
Diskusia