Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. apríla 2024, 12:25
Čas čítania 0:40
Karolína Uličná

Jennifer Lopez kraľuje trendu „dirty denim“. Do newyorských ulíc si vzala špinavé rifle, Chanel kabelku a Gucci okuliare

MÓDA JENNIFER LOPEZ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Rifle vyzerali ako špinavé. V skutočnosti ide o luxusný kúsok za viac ako 600 €.

Jennifer Lopez sa v uliciach New Yorku ukázala v „špinavom denimovom dizajne“. Na prechádzku si obliekla baggy jeans, ktoré pôsobili špinavo. Svetlé džínsy od Acne Studios stoja 620 eur a spojila ich s modrým kašmírovým rolákom značky Intimissimi Modal a dlhým námorníckym kabátom, ktorý nechala rozopnutý, opisuje Page Six.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Page Six (@pagesix)

Kabelku značky Chanel a lodičky zladila do modra. Celý outfit dopĺňali veľké slnečné Gucci okuliare, ku ktorým si vzala sleek bun a veľké náušnice. Pozornosť verejnosti najviac upútali jej rifle, ktoré však v skutočnosti špinavé nie sú. Hoci dávajú pocit, že 54-ročná ikona predtým kľačala v hline, v skutočnosti ide o vracajúci sa trend. 

Trend „špinavého denimu“ vznikol v roku 2000. Priniesli ho viaceré populárne značky ako Diesel, Blumarine či Balenciaga. Kúsky oblečenia tak navodzujú vzhľad opotrebovanosti aj napriek tomu, že stoja stovky eur. „Látka je vyblednutá na všetkých miestach. Je ošúchaná, takže vyzerá opotrebovane. Špinavý denim má oranžovo-zlatý nádych. Naozaj to vyzerá špinavo,“ uvádza stránka Everyday Cheapskate.

Domov
Zdieľať
Diskusia