Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. apríla 2024, 20:07
Čas čítania 0:38
Barbora Adamkovičová

Ben Cristovao prehovoril o novej láske: Hrá mi v klipe, je to človek, s ktorým rád trávim čas

HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložiť Uložené

Ku vzťahu sa vyjadril nielen obľúbený spevák, ale aj jeho nová láska.

Ben Cristovao v minulosti tvoril pár so speváčkou Monikou Bagárovou, no rozišli sa pred vyše 11 rokmi. Odvtedy ho fanúšikovia spájali s mnohými známymi či neznámymi tvárami, teraz ich však prekvapil novinkou.

Vzťah s Dominique Alagia dlhšie nekomentoval, no po čase vyšiel s pravdou von. Pár údajne začiatkom roka dokonca dovolenkoval v Karibiku. Ľudí však najviac pohoršil vekový rozdiel dvojice – kým exsuperstarista má 36 rokov, Alagia má len 18, o polovicu menej.

Svoje pocity vyjadril v skladbe MMA a vo videoklipe si zahrala aj mladá Alagia. „Mám song, v ktorom ju zmieňujem, hrá mi v klipe, je to človek, s ktorým rád trávim čas. Je to bežné, nechcem tieto veci nijak viac kŕmiť, nechávam to, nech si to žije vlastným životom,“ priznal umelec v rozhovore pre portál Topstar

Konšpirácie fanúšikov podporila aj samotná Alagia, keď k príspevku na sociálnej sieti napísala: „Toto by sme mohli byť my, ale ty sa hráš.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominique Alagia (@domialagia)

Domov
Zdieľať
Diskusia