Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
25. marca 2024, 14:53
Čas čítania 1:06
Karolína Uličná

Obľúbená raňajkáreň prichádza v Bratislave s novou prevádzkou. Otvorili ju blízko konkurencie, šéfkuchár prezradil detaily

GASTRO GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODNIKANIE
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Oli’s Corner spája domáce produkty, modrý interiér a čerstvé pečivo.

Šéfkuchár Oliver Vozárik je v bratislavskom gastropriemysle známy vďaka svojmu konceptu pekárne spojenej s bistrom s názvom Oli‘s pekárenské bistro. Prvá prevádzka na Záhradníckej ulici priniesla obrovský úspech a „to modré pekárenské bistro“, ako ho majitelia nazývajú, si otvorilo ďalšiu sesterskú pobočku na Grösslingovej ulici.

Oli’s Corner na Grösslingovej 11 svoje brány otvoril v sobotu 23. marca. Vozárik pre Forbes ozrejmil, prečo sa pre novú prevádzku rozhodol: „Zavážilo aj to, že v pekárni dokážeme vyprodukovať viac, než predáme. Navyše sme našli fajn priestor na našej obľúbenej ulici.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Oli’s (@olis_pekarenske_bistro)

Oli‘s Corner je o niečo menší ako prvotné pekárenské bistro, no zo širokého sortimentu a pekárskych výrobkov vraj neubudne. Hoci teplý obed si v Corneri nedáš, zamerať sa chcú na predaj lokálnych farmárskych produktov a chýbať nebude ani kvalitná káva. Interiér sa od pôvodnej prevádzky nelíši a zachovali si aj modrú farbu. 

Odporúčané
Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov 25. apríla 2024, 13:30

Oli‘s Corner sa nachádza aj v blízkosti bistra Otto! a vyzerá to tak, že na Grösslingovej vzniká nové gastronomické epicentrum. „V tej lokalite vzniká silná komunita a vidíme v nej veľký potenciál. Je tam dizajnový obchod Rajón a pribudnúť majú ďalšie prevádzky so zaujímavými šéfkuchármi,“ hovorí Oliver Vozárik.

Rovnako ako pôvodná prevádzka bistra na Záhradníckej, aj Oli‘s Corner bude otvorený iba 5 dní v týždni. Počas pracovných dní od utorka do piatka sú otvorení denne od 8 h ráno do 17.30. V sobotu do 15.30. Hoci si Oliver uvedomuje, že nedeľný brunch by mu priniesol veľké tržby, „bolo by to na úkor voľného času a to nechce“.

Nová prevádzka má obrovský úspech. O ďalších projektoch hovorí šéfkuchár veľmi opatrne a nateraz sa chce venovať svojim dvom pobočkám a neustále ich zveľaďovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia