Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2014, 18:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson ako neohrozený Herkules v prvom traileri!

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON THE ROCK
Uložiť Uložené

Po hromade fotiek nám Dwayne The Rock Johnson posiela konečne prvý trailer pre jeho Herkula. Určite môžeme očakávať oveľa lepší počin, než ten s Kellanom Lutzom. Enjoy.

Dwayne Johnson ako neohrozený Herkules v prvom traileri!

Konečne je to tu, ale sme sa načakali, že? Prvé zábery na Herkula s Dwaynom Johnsonom sú ale nakoniec tu, a že stoja za to! Hordy svalstva sú to, čo Herkula má symbolizovať a konečne to protagonista spĺňa. Zdá sa, že okrem súbojov s vojskami, uvidíme nášho poloboha najmä v boji proti obludám a gigantickým nebezpečným zvieratám. Vedeli ste, že The Rock musel kvôli role už 3/4 roka pred natáčaním začať tvrdšie makať? Vstával veľmi skoro ráno, šiel behať a cvičiť a nasledovalo natáčanie. No najmä maskéri sa vyšantili. Priemerne s Dwaynom strávili vždy 3 hodiny. Chudák. Ale čo neurobíš pre peniaze. Nakoniec by sa náš obľúbený herec mal objaviť vo Fast & Furious 7 vo väčšej role, než tomu bolo doposiaľ. Po včerajšom skvelom traileri pre X-Men, tak skvelé správy pokračujú. Mimochodom, tešte sa na obrovskú bitku, ktorej sa zúčastnilo niekoľko stoviek komparzistov.

Nový film má vychádzať z komiksu Hercules: The Thracian Wars, ktorý napísal Steve Moore. Vo filme je slávny mýtický bojovník už len tieňom svojho dávneho ja. Putuje po Grécku ako žoldnier a predáva svoje služby za zlato. Svoju povesť už využíva len ako zastrašovanie pre nepriateľov. Jedného dňa spolu so svojou skupinou žoldnierov začne pomáhať tráckemu kráľovi vytrénovať jeho armádu. Keď však zistí, o čo kráľovi v skutočnosti ide, postaví sa mu na odpor. Poloboh sa teda musí stať opäť legendou a vstať z popola. Premiéra filmu je predbežne stanovená na 25. 7. 2014. Viac info a dve nové fotky tu.

Dwayne Johnson ako neohrozený Herkules v prvom traileri!
Domov
Zdieľať
Diskusia