Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. marca 2024, 15:15
Čas čítania 0:48
Karolína Uličná

Supreme otvára obchod v srdci Číny. V Šanghaji sa fanúšikovia tejto streetwear značky môžu tešiť na poriadnu dávku luxusu

MÓDA ČÍNA MÓDNE ZNAČKY OBCHODY SUPREME
Uložiť Uložené

Slávnostné otvorenie je naplánované na 23. marca.

Obľúbená značka Supreme otvára v čínskom Šanghaji obrovský obchod. Oznámili to na instagramovom profile Supreme New York. Značka Supreme bola kultúrnym fenoménom viac ako dekádu a viacerí si myslia, že postupne stráca dych. Ich pripravovaný obrovský obchod však hovorí niečo iné, informuje Hypebeast.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Supreme (@supremenewyork)

Streetwearová značka v oznámení prezrádza, že obchod sa otvorí už 23. marca o 10.00 h.  Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne informácie o tom, ako bude vyzerať výklad s oblečením. 

Do čínskeho marketingu vstúpili v roku 2022. Dva roky predtým si dokázali zabezpečiť čínsku ochrannú známku. 21. januára im ju udelil úrad pre ochranné známky, čím zaistil, že sa v Číne môžu predávať iba autentické topánky, oblečenie a doplnky značky Supreme. V minulosti sa totiž otvorili viaceré obchody s falzifikátmi Supreme, napríklad v Taliansku. 

Vedenie spoločnosti na čele so zakladateľom Jamesom Jebbiom vytváralo okolo značky stabilný hype vďaka exkluzívnym dropom a vyhľadávaným spoluprácam, ktoré chcel vo svojej zbierke každý, a to bez ohľadu na to, či žil streetwearom alebo luxusnou módou. Sile newyorskej streetwearovej ikony podľahli aj celebrity vrátane A$AP Rockyho, Hailey Bieber, Kim Kardashian, Rihanny, Kanyeho Westa alebo rodiny Beckhamovcov. Na slovenskom trhu značku spopularizovala skupina Haha Crew.

Domov
Zdieľať
Diskusia