Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2024, 14:34
Čas čítania 1:03
Karolína Uličná

Kanye West stratil majetok za viac ako milión dolárov. Zlodeji vykradli sklady plné oblečenia jeho značky Yeezy GAP

OSOBNOSTI KANYE WEST KRÁDEŽ YEEZY
Uložiť Uložené

Zlodeji ukradli približne 60 000 kusov oblečenia.

V piatok 15. marca sa Kanye West a jeho značka Yeezy stali terčom zlodejov. Z Kanyeho skladu v Los Angeles zmizlo oblečenie v hodnote viac ako milión dolárov. Identita zlodejov nie je zatiaľ známa, informuje Mirror.

Ide o veľké množstvo oblečenia značky Yeezy GAP. Zlodeji ukradli približne 60 000 kusov oblečenia v hodnote zhruba 1,2 milióna dolárov. Samotný raper spoločne s celým tímom sa ukradnuté oblečenie snažili vypátrať na internete.

Prvým podozrivým je účet, ktorý inzeroval predaj oblečenia, kde si zákazníci mohli kúpiť tovar za menej ako polovicu skutočnej ceny. Značky Yeezy GAP sa zvyčajne predáva za viac ako 100 dolárov, v inzeráte stáli niektoré kusy iba 20 dolárov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SRGN Studios (@srgnstudios)

Značkový obchod Urban Necessities sa voči obvineniu ohradil: „Spolupracujeme so značkami, odosielateľmi, partnermi a klientmi z celého sveta. Zaoberáme sa iba výrobkami, ktoré sú plne overené. Kolekcia YZY Gap nie je iná. Polícia vyšetrila podvodné tvrdenia a plne nás oslobodila od akýchkoľvek obvinení.“

Odporúčané
Najčastejšie praktiky zlodejov: Týchto 5 tipov ti pomôže ochrániť byt pred vlámaním Najčastejšie praktiky zlodejov: Týchto 5 tipov ti pomôže ochrániť byt pred vlámaním 4. októbra 2023, 10:00

Tím Yeezy to však vidí inak. „Oblečenie predávané na fanúšikovskom účte bolo určite ukradnuté. Yeezy tím nemá žiadne záznamy o predaji. Nikdy nedovolíme niekomu kúpiť takúto veľkú objednávku oblečenia. Náš tím urobí čokoľvek, aby dostal ukradnutý tovar späť,“ uviedol kontroverzný komentátor a manažér značky Yeezy Milo Yiannopoulos.

Ako píše Hybebeast – aj samotný generálny riaditeľ Dov Charney to vidí podobne ako Milo, kvôli čomu sa rozhodol pred obchodom v Los Angeles skandovať. Prípad bude dodatočne vyšetrovať polícia.

Odporúčané
Adidas predáva fejkové Yeezy, tvrdí urazený Kanye West. Spoločnosť sa zbavuje zásob za 1,2 miliardy eur Adidas predáva fejkové Yeezy, tvrdí urazený Kanye West. Spoločnosť sa zbavuje zásob za 1,2 miliardy eur 27. februára 2024, 9:08
Domov
Zdieľať
Diskusia