Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2024, 18:55
Čas čítania 1:10
Barbora Adamkovičová

Beccu za zmrazenie vajíčok mnohé ženy chvália. Hejterom odkazuje, aby ju radšej prestali sledovať

ZDRAVIE INSTAGRAM TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

„Myslela som si, že vo svojom veku už budem mať deti,“ priznáva vo vlogu. Robí všetko pre to, aby sa raz stala matkou.

Moderátorka Katarína Balážiová, ktorú možno poznáš pod menom Becca, pred niekoľkými týždňami otvorila vážnu tému. Priznala, že si dala zmraziť vajíčka.

„Takýmto spôsobom si ja kupujem čas. O pár dní mám 33 a myslela som si, že vo svojom veku už budem mať deti,“ hovorí vo videu moderátorka. Sledujúcim vysvetlila aj to, ako sa už nechce na nikoho „spoliehať“ a svoje budúce materstvo si chce „zabezpečiť spôsobom, aký nám veda ponúka“.

Sledujúcim opísala všetko, čo prežívala

„Nechcem teraz chodiť a hľadať, s kým budem mať deti. Chcem mať proste človeka, s ktorým mi bude fantasticky, a potom sa rozhodneme, že chceme deti,“ prihovára sa na začiatku svojho vlogu. Divákom však pripomenula, že ide o jej subjektívnu skúsenosť a každá žena môže branie hormónov či odobranie vajíčok prežívať inak.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Becca (@becca_tojeona)

V príspevku na Instagrame detailne opisuje celý proces. Aby zabezpečila čo najväčší počet zrelých vajíčok, počas desiatich dní si pichala injekcie s hormónmi. „Inak, najlepšie rozhodnutie a investícia, akú môže žena urobiť ešte vo veku, keď má vajíčka vitálne, plodné a zdravé. Tie totiž vekom strácajú tieto kvality. Nikdy neviete, kedy sa zídu,“ prízvukovala. 

Nie každému sa jej rozhodnutie páčilo

Fanúšikov tiež požiadala, aby jej v sekcii komentárov zanechali otázky a témy, ktoré by ich mohli zaujímať. Nie každý však jej prístup hodnotil pozitívne, informuje portál Obkec. Video komentovala aj používateľka, ktorá podľa všetkého nesúhlasila s moderátorkinými rozhodnutiami. Nazvala ju „zatrpknutou“ a odkázala jej, že sa nedá počúvať. 

Moderátorka zobrala situáciu do vlastných rúk a neprajníkom odporučila, aby ju namiesto nenávistných správ radšej prestali sledovať.

beccabeccabecca
Zobraziť galériu
(3)

Nepríjemné komentáre však neprevažovali. Pod zverejnený príspevok sa vyjadrovali mnohé ženy a chválili Beccu aj za jej odvahu zákrok podstúpiť, no aj za to, že o ňom verejne na platforme prehovorila.

Domov
Zdieľať
Diskusia