Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris.
12. marca 2024, 12:00
Čas čítania 1:02
Sponzorovaný obsah

Zvodné cat eyes, ktorými každého očaríš. Toto líčenie ťa naučí dizajnérka Martina Grešová (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Úspešná módna návrhárka ti okrem make-up tipov prezradí, ako sa popri práci asistentky naučila šiť.

Do nového dielu Make-Up & Gossip zavítala módna návrhárka Martina Grešová alias @kdebolotambolo. Pokiaľ hľadáš návod na dokonalý zvodný pohľad, v tejto epizóde ti Martina spolu s Lindou Gunišovou ukážu, ako na to.

Pred líčením Martina ukázala svoje must-have produkty, bez ktorých by nevyšla von – je to telefón, platobná karta a vazelína, ktorú používa na pery a na suché miesta pleti. Prvým krokom k cat eye looku je podkladová báza a make-up, ktorý si nanes štetcom. Martina má viacero odtieňov make-upu L’Oréal Paris True Match, ktoré si mieša podľa toho, či je opálená alebo nie. Tvár si zafixuj púdrom a líčka si zvýrazni bronzerom (Linda odporúča Maybelline City Bronzer).

Tip od Martiny: Pre zdravší výzor pleti si aplikuj tmavší odtieň make-upu, ktorý si následne zosvetli korektorom L’Oréal Paris Infaillible 24h More Than Concealer.

Ďalším krokom je obočie, ktoré si Martina vyčeše a jemne mu nakreslí líniu. Na líčenie očí si zober paletku s nude odtieňmi. Začni svetlobéžovým tieňom, ktorý si aplikuj na celé vrchné očné okolie, a potom si nanes tmavší odtieň nad miesto, kde sa ti lámu viečka. No a na dosiahnutie dokonalých mačacích očí si Martina kreslí tmavým tieňom linku od konca oka dostratena. Nezabudni na riasenku L’Oréal Paris Panorama, ktorá ti predĺži mihalnice a brutálne zvýrazní očí.

Riasenka L’Oréal Paris Panorama

Okrem presného postupu pri robení make-upu sa v tejto epizóde dozvieš, ako sa Martina popri práci asistentky naučila šiť a čo bola prvá vec, ktorú úspešne ušila. Martina taktiež prezradila, akú spoluprácu by nezobrala, aké procedúry si dala spraviť a ako dlho je so svojím súčasným partnerom.

Domov
Zdieľať
Diskusia