Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. marca 2024, 13:57
Čas čítania 1:05
Radoslava Juračková

Legendárna hra Mafia sa dočkala filmového spracovania. Český film za tisíce eur si môžeš pozrieť na Youtube

TECH AKČNÉ FILMY HRY MAFIA
Uložiť Uložené

Filmári predstavili štvorhodinový film plný akcie a ikonických misií z obľúbenej českej hry.

Legendárna česká hra Mafia má už vyše 20 rokov a teraz sa vracia v celovečernom filme. Až štvorhodinová snímka obsahuje všetky misie z hry. Je rozdelená na 20 kapitol a celý dej je založený na pôvodnom scenári hry, informuje Playzone.cz.

Filmu predchádzalo video z úvodnej misie, za ktorým stáli filmári JJ Filming Crew. Video s prvou misiou vzniklo ako paródia, pretože v rovnakom čase tvorcovia hry pripravovali Mafia: The Definite Edition.

Zo zábavného videa sa stalo kvalitné promo video, ktoré si pozrelo až 90-tisíc ľudí a medzi fanúšikmi vyvolalo ošiaľ. Tvorcovia filmu povedali, že práve pozitívne reakcie ľudí ich prinútili k tomu natočiť celovečerný film s názvom Mafia: The City of Gamers.


Hlavnou postavou celovečerného filmu je rovnako ako v prípade videa Thomas (Tommy) Angelo. Vo filme nechýba ani prológ a epilóg, v ktorom hlavná postava spomína na svoje mafiánske zážitky.

Produkcia filmu sa predražila až trojnásobne

Filmári dali do prípravy všetko a na jednu zo scén si prenajali závodný okruh. Stvárňovali pri tom scénu z misie Fairplay. Fanúšikovia hry vedia, že táto misia je veľmi náročná a vyžaduje si dávku trpezlivosti, pretože ovládanie formuly je veľmi citlivé. Náročnosť misie sa prejavila aj pri natáčaní a filmári ju označili ako najnáročnejšiu.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Film mal byť pôvodne nízkonákladový a produkcia odhadovala, že ich bude stáť v prepočte približne 2 400 eur. Po premiére filmu sa produkcia zdôverila, že náklady sa výrazne zvýšili a výsledná cena mohla prekročiť 7 000 eur. Filmári sa nebránia ani pokračovaniu. Hovoria, že si vedia predstaviť znázornenie aj ďalších scén. Fanúšikovia sa teda možno môžu tešiť aj na ďalší napínavý diel.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JJ Filming Crew (@jj_filmingcrew)

Domov
Zdieľať
Diskusia