Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. februára 2024, 14:47
Čas čítania 0:44
Radka Klučárová

TRAILER: X-Men '97 nás vracia do kultového sveta mutantov. Konečne sa dozvieme, čo sa dialo po smrti Profesora X

FILMY A SERIÁLY MARVEL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

X-Mena '97 si diváci budú môcť pozrieť už od 20. marca na Disney+.

Fanúšikovia sa po viac ako desiatich rokoch konečne dočkali. Streamovacia platforma Disney+ zverejnila prvý trailer nového animovaného seriálu X-Men '97, ktorý bude pokračovaním televízneho seriálu z 90. rokov.

X-Mena '97 si diváci budú môcť pozrieť už od 20. marca na Disney+. Pôvodný televízny seriál  X-Men bol vytvorený podľa komiksu spoločnosti Marvel a prvých päť sérií vysielali na televíznych obrazovkách medzi rokmi 1992 až 1997, pripomína magazín Variety.

Pokračovanie veľkého finále

Novinka je v podstate pokračovaním veľkého finále, v ktorom zomrel Profesor X (prof. Charles Xavier). Nový trailer zachytáva, ako členovia X-Men Cyclops, Wolverine, Morph, Rogue, Beast, Gambit, Jubilee, Bishop a ďalší pokračujú v práci svojho vodcu Profesora X po tom, čo zomrel.

Tím bojuje s obrovskými robotmi Sentinel, dav v uliciach protestuje proti mutantom. Posledná scéna trailera odhalí, že zlý Magneto prevzal kontrolu nad všetkým, čo Profesor X vybudoval, pretože sa mu podarilo získať jeho poslednú vôlu.

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Hlas superhrdinom prepožičali Ray Chase (Cyclops), Jennifer Hale (Jean Grey), Alison Sealy-Smith (Storm), Cal Dodd (Wolverine), JP Karliak (Morph), Lenore Zann (Rogue), George Buza (Beast), AJ LoCascio (Gambit), Holly Chou (Jubilee), Isaac Robinson-Smith (Bishop), Matthew Waterson (Magneto) a Adrian Hough (Nightcrawler).

Domov
Zdieľať
Diskusia