Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou TV Markíza.
16. februára 2024, 10:00
Čas čítania 1:12

Nový ženích z Ruže pre nevestu Radko: Na rozdiel od Tomáša viem, čo ma čaká, pripravoval som sa poctivo (ROZHOVOR)

OSOBNOSTI ROZHOVORY RUŽA PRE NEVESTU
Uložiť Uložené

V čom je iný ako Tomáš a ako sa pripravoval na účasť v reality šou?

Ženíchom druhej série úspešnej reality šou Ruža pre nevestu je 34-ročný Radko Urbanyak. Mladý podnikateľ pochádza z Banskej Bystrice, už desať rokov však žije v Osle, kde pôsobí ako spolumajiteľ niekoľkých luxusných barov. Teraz sa presunul na exotickú Srí Lanku, kde o jeho srdce zabojuje osemnásť krásnych žien.

„Na dlhodobý vzťah som ešte nenašiel tú pravú. Všetok svoj čas venujem práci, ktorá je pre mňa prioritou, a tak aj celú pozornosť sústreďujem tam. Bol som v štádiu života, keď som si samotu užíval a vyhovovalo mi to. Cítim však, že možno už prišiel ten pravý čas aj na lásku. Tak uvidíme, či stretnem tú pravú,“ skonštatoval ženích, ktorého čaká niekoľko vzrušujúcich týždňov vo vile. Ako sa na svoju rolu televízneho ženícha pripravoval?

„Videl som celú predchádzajúcu sériu v rámci výskumu, čo ma čaká a neminie,“ prezradil nášmu moderátorovi Šajmovi. To, čo si všímal a na čo sa pri sledovaní prvej série najviac sústredil, sa dozvieš vo videu.

V priebehu dvanástich epizód stretne podnikateľ Radko Urbanyak osemnásť žien, s ktorými sa bude postupne zbližovať a vyberať si z nich potenciálnu partnerku. Úvodnú epizódu druhej série reality šou Ruža pre nevestu si môžeš vychutnať už v piatok 8. marca 2024 o 20.30 h. Na Voyo bude epizóda dostupná už o deň skôr.

Radko dodal, že oproti prvému televíznemu ženíchovi má jednu veľké výhodu: „Ja viem, čo ma čaká. Tomáš napríklad nevedel, čo ho čaká. Čiže ja som viac informovaný,“ uviedol. Šajmovi odpovedal aj na otázku, v čom vidí rozdiel medzi sebou a Tomášom. Odpoveď ťa možno prekvapí.

Reality šou Ruža pre nevestu, ktorej prvá séria sa stala diváckym hitom, štartuje už čoskoro. Úvodnú epizódu druhej série zoznamovacej reality šou si môžeš pustiť už v piatok 8. marca 2024 o 20.30 h alebo už o deň skôr v exkluzívnom predstihu na Voyo.

nezmeškaj štart druhej série
Domov
Zdieľať
Diskusia