Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. februára 2024, 13:55
Čas čítania 0:51
Samuel Barienčík

Do kín sa vracia katastrofický trhák Twister z 90. rokov. Trailer premietli počas Super Bowlu

FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY FILMY A SERIÁLY KATASTROFICKÉ FILMY
Uložiť Uložené

Čo nás najbližšie čaká v kinách tento rok?

Twisters je odrazom trháka z roku 1996 s podobným názvom „Twister“. V novom traileri, ktorý mal premiéru počas Super Bowlu, uvidíme v hlavných úlohách Glena Powella a Daisy Edgar-Jonas, ktorí žijú pre pocit adrenalínu. Takisto radi čelia svojim strachom a doslova sledujú a vyhľadávajú tornáda. Premiéra je naplánovaná na 19. júla 2024. Réžiu mal pod palcom nominant na Oscara Lee Isaac Chung. 

„Nesnažíme sa oživiť príbeh z prvého filmu,“ povedal Powell pre Vouge. „Je to úplne originálny príbeh. Vo filme nie sú žiadne postavy z toho pôvodného, takže v skutočnosti nejde o pokračovanie. Je to len jeho vlastný samostatný príbeh v modernej dobe.“

Okrem novinky Twisters sa môžeš tešiť aj na Shōgun. Tento seriál začne Disney+ vysielať  27. februára 2024. V hlavných úlohách tejto minisérie, ktorá by mala mať desať epizód, uvidíme Hirojukiho Sanadu (Wolverine, Mortal Kombat, John Wick 4), Annu Sawai (Pachinko, Monarch: Legacy of Monsters) a Cosma Jarvisa (Lady Macbeth). Minisériu vytvorili Rachel Kondo a Justin Marks (Jungle Book, Counterpart). 

Do kín príde čoskoro aj triler Monkey Man, ktorý je o pomste voči skorumpovaným vodcom. Tí zavraždili matku hlavného hrdinu a naďalej pokračujú v systematickom ubližovaní chudobným a bezmocným ľuďom. 

Odporúčané
Do kín prichádza indický John Wick. Nepriateľov mláti všetkým, čo má poruke Do kín prichádza indický John Wick. Nepriateľov mláti všetkým, čo má poruke 27. januára 2024, 13:26

V hlave (Inside Out) bol veľmi podarený animovaný film od Pixaru, z ktorého sršala kreativita a originalita. V roku 2024 vyjde jeho priame pokračovanie.

Odporúčané
Pixar zábavným trailerom odhalil V hlave 2. Zoznám sa s novými emóciami na čele s úzkosťou Pixar zábavným trailerom odhalil V hlave 2. Zoznám sa s novými emóciami na čele s úzkosťou 10. novembra 2023, 12:41
Domov
Zdieľať
Diskusia