Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. februára 2024, 14:13
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Opice v napínavom traileri Kráľovstvo planéty opíc lovia ľudí. Zabudli už úplne na Caesarov odkaz?

Opice v napínavom traileri Kráľovstvo planéty opíc lovia ľudí. Zabudli už úplne na Caesarov odkaz?
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES
Uložiť Uložené

Nový trailer na Kingdom of the Planet of the Apes zdôrazňuje, prečo pôjde o jeden z najveľkolepejších blockbusterov roka 2024.

Planéta opíc je späť. Kráľovstvo planéty opíc začne novú trilógiu, ktorá sa odohráva stovky rokov po tej s Caesarom. Zdá sa, že to je dostatok času na to, aby opice zabudli na jeho odkaz a legendu. 

Odporúčané
Prvý trailer na Deadpool 3: Deadpool a Wolverine sa navzájom zabíjajú v bláznivej komiksovej komédii Prvý trailer na Deadpool 3: Deadpool a Wolverine sa navzájom zabíjajú v bláznivej komiksovej komédii 12. februára 2024, 8:29

Opice sa značne vyvinuli. Sú inteligentnejšie, lepšie rozprávajú a lovia ľudí, z ktorých sa stali primitívnejšie tvory. Nie všetky s tým však súhlasia. Nový hrdina Noa (Owen Teague) sa vzbúri tyranovi Proximovi Caesarovi, ktorý opice vedie tvrdou rukou a pokúsi sa zachrániť ženu Mae (Freya Allan zo Zaklínača), ktorá je inteligentnejšia ako ostatní ľudia.

Spoločne sa vydajú na nebezpečné dobrodružstvo plné násilia, pochopenia, lásky a odhaľovania tajomstiev. Film príde do slovenských kín 24. mája 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia