Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. februára 2024, 8:29
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Prvý trailer na Deadpool 3: Deadpool a Wolverine sa navzájom zabíjajú v bláznivej komiksovej komédii

FILMY A SERIÁLY DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Disney a Marvel sa chvastajú prvými zábermi z jedného z najočakávanejších filmov tohto roka. Wolverine versus Deadpool!

Štúdio Disney odhalilo prvé oficiálne zábery z očakávanej komiksovky Deadpool 3 (jediná marvelovka v kinách v roku 2024). Dej tretej časti bude o multivesmíre, cestovaní časom a všelijakých iných zvratoch. Uvidíme viac verzií Deadpoola, ale aj Wolverina, ktorého údajne poslednýkrát stvárnil Hugh Jackman.

Odporúčané
Lenockatt pomohla odhaliť kauzu zneužívaných dievčat: Nesúhlasím s tým, že ich Fiki Sulík nazval hlúpymi pi*ami (Rozhovor) Lenockatt pomohla odhaliť kauzu zneužívaných dievčat: Nesúhlasím s tým, že ich Fiki Sulík nazval hlúpymi pi*ami (Rozhovor) 9. februára 2024, 14:30

S Ryanom Reynoldsom hrajúcim Deadpoola sú totiž veľkí kamaráti a dlhé roky chceli natočiť spoločný film s Wolverineom a Deadpoolom. Podľa trailera sa im sen splnil a natočili zábavný komiksový road movie, v ktorom bude veľa známych tvárí, X-Men a možno aj iných marvelovských hrdinov. 

Deadpool 2 vyšiel v roku 2018 a trojku by diváci videli v kinách oveľa skôr. Štúdio Disney však kúpilo štúdio 20th Century Fox v roku 2017, a tak sa plány na ďalšie filmy X-Men zmenili. Tvorcovia potrebovali viac času, aby kompletne zmenili príbeh a zasadili ho do marvelovského sveta (MCU). 

Trojku Deadpoola s názvom Deadpool and Wolverine zrežíroval Shawn Levy (Noc v múzeu, Free Guy) podľa scenára od Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin (Bob’s Burgers). Snímka dorazí do kín 25. júla 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia