Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. februára 2024, 9:07
Čas čítania 0:58
Karolína Uličná

Na internete sa šíri video, v ktorom muž podobný Drakeovi masturbuje v posteli. Raper to vraj predpovedal v skladbe

Na internete sa šíri video, v ktorom muž podobný Drakeovi masturbuje v posteli. Raper to vraj predpovedal v skladbe
Zdroj: YouTube/Bobbi Althoff, Twitter/@godsplan000009
OSOBNOSTI DRAKE SEXUÁLNE SCÉNY TWITTER
Uložiť Uložené

X (Twitter) už podnikol kroky, aby odstránil všetky údajné zábery Drakea v intímnej chvíli. Raper už na video zareagoval.

Na sociálnej sieti X (Twitter) sa v posledných hodinách šíri kompromitujúci materiál. Video ukazuje chlapa, ktorý leží od pol pása vyzlečený a kameruje sa v zrkadle. Ako píše Unilad, muž sa nápadne podobá na rapera Drakea a ľudia na sociálnych sieťach sú presvedčení, že ide minimálne o jeho dvojníka. 

Státisíce ľudí na platforme reagovali na údajné uniknuté video, ktoré podľa všetkého ukazovalo kanadského rapera nahého a zapojeného do sexuálneho aktu. Na niekoľkosekundovom zábere vidieť muža podobného Drakeovi, ako leží na posteli, nakrúca sa na telefón o zrkadlo oproti a masturbuje.

Populárny streamer Adin Ross chcel vedieť, kto naozaj je na videu. Poslal preto umelcovi hlasovú správu. „Brácho, práve sme sa pozerali na video. Je to hrozne šialené. Si požehnaný svojím hlasom, si požehnaný vystupovaním, si požehnaný, že si číslo jeden, a si požehnaný aj svojou strašnou raketou,“ hovorí streamer.

Drake sa však k tomu bližšie nevyjadril, jeho reakciou na hlasovku bolo iba osem smejúcich sa emotikonov. Údajne však naznačil, že použije hlasovú správu streamera ako intro k svojmu ďalšiemu albumu. 

Odporúčané
Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? 15. apríla 2024, 16:00

X dočasne zablokoval vyhľadávanie mena speváka. „Naše tímy aktívne odstraňujú všetky identifikované obrázky a prijímajú príslušné opatrenia proti účtom zodpovedným za ich zverejnenie,“ povedal pre Wall Street Journal Joe Benarroch, vedúci obchodných operácií X. 

Ľudia na sociálnych sieťach šíria memečká, podľa ktorých raper vraj predpovedal svoje uniknuté nahé video. Na spoločnej skladbe s raperom 21 Savageom s názvom Spin Bout You totiž Drake rapuje: „Ak videá, ktoré máme, niekedy uniknú, stanú sa virálnymi alebo platinovými.“

Drake
Zdroj: Prince Williams/Wireimage
Domov
Zdieľať
Diskusia