Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. februára 2024, 15:18
Čas čítania 1:04
Karolína Uličná

VIDEO: Zápas Muradova v UFC trval iba 11 sekúnd. Bagárovej ex takmer prišiel o oko

ŠPORT LAS VEGAS MAKHMUD MURADOV UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

„Palec som cítil až v mozgu,“ vyjadril sa uzbecko-český zápasník. Lekár sa rozhodol ukončiť zápas pre obavy z vážneho zranenia.

Na UFC Fight Night 235 v Apexe v Las Vegas sa uzbecko-český MMA zápasník Makhmud Muradov stretol v klietke s Dagestancom Aliaskhabom Khizrievom. Zápas však trval len 11 sekúnd, informuje Šport24.

O výsledku zápasu rozhodli hneď prvé sekundy. Súboj sa skončil už po úvodnej výmene, keď Khizriev neúmyselne trafil Muradova prstom do oka. „Prvá vec, čo by som chcel povedať, je, že som v poriadku. Len to oko nemôžem veľmi otvoriť. Žiaľ, nejde to. Palec som cítil až v mozgu,“ vyjadril sa zápasník.

Rozhodca po konzultácii s lekárom ukončil súboj. Zápas sa tak skončil po 11 sekundách s verdiktom „bez výsledku“. Pre zápasníka, ktorý je v českom a slovenskom šoubiznise známy aj pre vzťah s Monikou Bagárovou, s ktorou majú dcéru, to bol už siedmy zápas v UFC.

„Asi sa to muselo stať, len ma štve príprava, ktorú som absolvoval. Trénoval som na 100 %, všetko som odsunul bokom. Pracoval som tvrdo, ale asi sa to naozaj muselo udiať. Vďakabohu za všetko. Ďakujem všetkým, ktorí za mnou stoja. Ideme ďalej. Teraz ideme do nemocnice a uvidíme, čo povedia,“ dodal Makhmud.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30

Náhradný zápas týchto bojovníkov zatiaľ nie je oficiálne potvrdený. Všetko sa bude odvíjať od regenerácie Muradova. Uzbecko-český bojovník zápasil prvýkrát od júla minulého roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia