Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Čítaš článok:
Najlepšie pivá v Európe podľa turistov: Česká republika zaznamenala celkové víťazstvo, ale prvé miesto je veľkým prekvapením
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

5. miesto: Weissbier

Klasické bavorské pšeničné pivo, ktoré je kvasené a vyznačuje sa penovým a zakaleným vzhľadom. Nemecký Weissbier musí obsahovať pšeničný slad (najmenej 50 %) a má arómu klinčekov, banánov, dymu a niekedy aj bublinkovej žuvačky. Weissbier je typicky sladový a mierne horký.

Hodnotenie: 4,3 z 5

4. miesto: Tripel

Belgický Tripel je veľmi dobré pivo s vysokým obsahom oxidu uhličitého. Tradične má vysoký obsah alkoholu, ktorý sa pohybuje medzi siedmimi a desiatimi percentami. Vyznačuje sa žltozlatou farbou a výrazným korenistým, ovocným a mierne sladkým sladovým charakterom. Prvé triple sa varili ako kláštorné pivá.

Hodnotenie: 4,3 z 5

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 3 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia