Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2024, 9:36
Čas čítania 0:55
Karolína Uličná

McGregor pred kamerou po boku slávnych filmových hviezd. Remake medzi prvými videl aj Jeff Bezos na plátne svojej luxusnej jachty

FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY ROAD HOUSE
Uložiť Uložené

Nový Road House sa bude vysielať exkluzívne na Prime Video.

Filmový svet vykročil do roka 2024 tou správnou nohou. Svedčí o tom aj nový akčný triler Road House v réžii úspešného amerického režiséra Douga Limana. Slúži ako remake kultového filmu z roku 1989 v hlavnej úlohe s Patrickom Swayzem.

V snímke si zahrajú viaceré veľké mená, ako napríklad Billy Magnussen, Daniela Melchier či známa tvár zo sveta športu Conor McGregor. Ten bude na pľaci stáť po boku hlavného hrdinu Jakea Gyllenhaala, ktorý má na konte jednu cenu BAFTA, dve nominácie na Zlatý glóbus a jednu na Oscara. 

Slávny 43-ročný herec vo filme stvárni bývalého bojovníka UFC v strednej váhe, ktorý nemá veľa peňazí a snaží sa vyžiť. Keď ho majiteľ miestneho motorestu nájde spať v aute, ponúkne mu prácu. Elwood Dalton v podaní Jakea Gyllenhaala dá výpoveď ako vyhadzovač v hlučnom bare na Floride Keys, spresňuje Variety.

Pre pracovné prostredie sa ocitne vo vojne rôznych bitkárov a motorkárov vrátane skutočného umelca zmiešaných bojových umení – Conora McGregora.

Odporúčané
VIDEO: Jake Gyllenhaal dal facku bývalému zápasníkovi MMA. Takto na podujatí UFC nakrúcal nový akčný film VIDEO: Jake Gyllenhaal dal facku bývalému zápasníkovi MMA. Takto na podujatí UFC nakrúcal nový akčný film 4. marca 2023, 19:23

Oficiálny trailer bol uverejnený vo štvrtok 25. januára a podľa počtu pozretí to vyzerá na trhák. Dátum premiéry je naplánovaný na 21. marca tohto roka.

„V štúdiu dokončujeme film a cítim sa šťastne, že som počas jeho tvorby spolupracoval s toľkými talentovanými ľuďmi. Nemôžem sa dočkať, kedy sa v priebehu nasledujúcich týždňov podelím o niektoré momenty z príprav a predstavím vám ľudí, vďaka ktorým je toto také zábavné,“ odkázala fanúšikom na svojom instagramovom profile hviezda filmu Jake.

Domov
Zdieľať
Diskusia