Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. januára 2024, 16:40
Čas čítania 0:48
Barbora Adamkovičová

Nevesta chcela od družičiek, aby jej zaplatili za zrušenú svadbu. Tú odvolal nádejný ženích po tom, čo ho podviedla s jeho strýkom

ZAUJÍMAVOSTI PODVOD SVADBA
Uložiť Uložené

Problémy s nevestou sa začali už tesne pred svadbou. Najskôr sa zrútila, pretože dievčatko, ktoré malo pred oltárom rozhadzovať lupienky kvetov, dostalo kiahne. Dokonca sa jeho matke vyhrážala žalobou. Prípad sa stal v USA.

Rozhorčenie nad nezvyčajnými požiadavkami a výstrelkami zrejme vystresovanej nevesty Dany vyjadrila na sociálnej sieti jedna z družičiek: 

„Bolo to asi päť minút pred začiatkom svadby, keď mi prvá družička prišla oznámiť, že  je zrušená. Spýtala som sa jej, čo sa stalo. Vraj ženích tesne pred svadbou nachytal svoju budúcu manželku pri rýchlovke s jeho vlastným strýkom!“

Neskôr sa dozvedela, že mládenec z pochopiteľných dôvodov svadbu odvolal: „Vraj neveste a jej rodičom povedal, že si budú storno poplatky platiť sami.“ 

To sa však nevernici nepáčilo a začala obvolávať svoje družičky:

„Žiadala odo mňa 5 000 dolárov na zaplatenie storno poplatkov,“

priznala šokovaná kamarátka. Podľa nevesty šlo o povinnosť všetkých družičiek. „Odmietla som, povedala som jej, nech si vymaže aj moje číslo, a prerušila som s ňou všetok kontakt,“ skonštatovala na záver.

Podľa portálu The Independent sa však problémy začali už pri organizácii svadby. Budúca manželka zakázala svojmu nastávajúcemu pozývať na ceremóniu ženy, s ktorými nebol v príbuzenskom vzťahu. Ďalej chcela, aby jej družičky mali oblečené šaty za dvetisíc amerických dolárov, čo je v prepočte vyše 1800 eur, a samy si za ne aj zaplatili.

Odporúčané
Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby 12. februára 2024, 10:41

Neskôr sa údajne zrútila, pretože dievčatko, ktoré malo pred oltárom rozhadzovať lupienky kvetov, dostalo kiahne. Dokonca sa jeho matke vyhrážala žalobou.

Domov
Zdieľať
Diskusia