Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. januára 2024, 16:30
Čas čítania 0:38
Magdalena Trajerová

Chceš zaujať svoj vysnívaný match na Tinderi? Tento krok ti podľa prieskumov zvýši šancu

Chceš zaujať svoj vysnívaný match na Tinderi? Tento krok ti podľa prieskumov zvýši šancu
Zdroj: Pexels, Flickr
ZAUJÍMAVOSTI RANDENIE V 21. STOROČÍ TINDER
Uložiť Uložené

Spôsobujú ti zoznamky nočné mory? Netušíš, ako svoj vysnívaný match osloviť? Vyskúšaj trik, ktorý ti dokáže zvýšiť šance na rande až o 48 percent.

Viac ako dve tretiny používateľov zoznamiek potvrdili, že hlasové správy u nich vzbudzujú väčší záujem ako textovky, píše CNBC. Podľa dát aplikácie Hinge sa šance na rande s hlasovkou zvýšia o celých 48 percent.

Terapeutka Moe Ari Brown to vysvetľuje tým, že hlas dokáže odhaliť osobnosť oveľa viac ako fotografie alebo text. Chápeme, že poslať hlasovku niekomu, koho si v živote nestretol, môže byť čudné. Pokiaľ však nie si práve rozprávací typ, predstav si, že hovoríš s niekým, ku komu už niečo cítiš, radí Moe Ari Brown.

láska tinder
Zdroj: Freepik/@freepik/voľne na použitie

Dôležité teda nie je to, čo povieš, ale to, ako to povieš. Príťažlivo pôsobí hlas, ktorý znie pozitívne, sebavedome a podmanivo. Nebráň sa robiť gestá, hoci ich poslucháč nevidí – dodajú tvojmu prejavu sebaistotu. Komunikačný kouč Preston Ni zdôrazňuje aj tón hlasu a jeho dôležitosť. Skús sa pri rozprávaní usmievať, hlas tak bude znieť vrelo.

Super funguje aj to, ak sa ti podarí úprimne zasmiať. Podľa výskumov totiž spoločný smiech pomáha vytvárať pocit vzájomného prepojenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia