Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2024, 12:30
Čas čítania 3:34
Martin Adam Pavlík

TOP filmy 2024 na Netflixe: Uvidíme fantasy s Millie Bobby Brown aj drsnú policajnú drámu s Tomom Hardym

TOP filmy 2024 na Netflixe: Uvidíme fantasy s Millie Bobby Brown aj drsnú policajnú drámu s Tomom Hardym
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY
Uložiť Uložené

Čo nás tento rok čaká na najpopulárnejšej streamovacej platforme?

Minulý rok Netflix milo prekvapil snímkami ako Leave the World Behind, Reptile, Nyad či Extraction 2. Mierne sklamania boli Maestro alebo The Killer a totálnym prepadákom bol očakávaný Rebel Moon: Part One – A Child of Fire od Zacka Snydera. Čo je však na programe najbližších dvanásť mesiacov?


Posledné týždne sme ti priniesli viacero rebríčkov o najlepších filmoch a seriáloch minulého roka aj o tých najočakávanejších tohto roka. Posledným je skutočne bohatý netflixovský výber. Tešiť sa môžeš na drsný krimitriler s Tomom Hardym, návrat kultového policajta, no aj na niekoľko skvele vyzerajúcich scifíčok.

Páčia sa ti naše filmové novinky, tipy, recenzie, profily hercov a režisérov, rozhovory s filmármi, rebríčky či iné články venované filmom a seriálom? Podpor nás a pridaj sa do klubu Refresher+. Aj vďaka tomu ti budeme môcť priniesť viac kvalitného filmového obsahu.

Netflix
Zdroj: Netflix

1. The Electric State (réžia: Anthony Russo, Joe Russo)

Bratia Russovci v minulosti nakrútili skvelé dva diely Avenegerov (Infinity War a Endgame), drsnú životopisnú drámu Cherry s Tomom Hollandom aj akčný trhák The Grey Man s trojicou Ryan Gosling, Chris Evans a Ana de Armas. Ich najnovšia snímka je adaptáciou knihy Simona Stålenhaga.


The Electric State ťa prenesie do postapokalyptickej alternatívnej reality plnej robotov. Millie Bobby Brown (Stranger Things) v nej bude hľadať svojho brata. V sci-fi roadmovie sa okrem nej predstavia Chris Pratt, Stanley Tucci, Ke Huy Quan a Billy Bob Thornton.

The Electric State
Zdroj: Netflix

2. Damsel (réžia: Juan Carlos Fresnadillo)

Ak si veľký fanúšik 19-ročnej Millie Bobby Brown, tento rok si skutočne prídeš na svoje. Tentoraz ju uvidíš bojovať s mečom proti hrozivému drakovi. Nezahrá si totiž iba v The Electric State, ale aj v dobrodružnej fantasy Damsel od Španiela Juana Carlosa Fresnadilla. Ak ti jeho meno nič nehovorí, určite si spomenieš na jeho parádny horor 28 Weeks Later. Dúfame, že jeho novinka bude minimálne rovnako dobrá.

3. Spaceman (réžia: Johan Renck)

Adam Sandler je roky podceňovaným hercom pre viacero nie práve vydarených, poriadne uletených, bizarných komédií. Svoj talent však všetkým hejterom ukázal vo filmoch Punch-Drunk Love, Reign Over Me či Uncut Gems. Či sa sa k týmto klenotom pridá aj najnovší Spaceman, kde stvárni astronauta na dôležitej misii, uvidíme už 1. marca. Sekundovať mu budú Carey Mulligan a Isabella Rossellini.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 152019 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia