Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2024, 17:48
Čas čítania 1:01
Samuel Barienčík

Lil Nas X čelí kritike veriacich, vraj zosmiešňuje Ježiša. V novinke sa dal ukrižovať

HUDBA CIRKEV HUDBA LIL NAS X
Uložiť Uložené

Kritizujúci tvrdia, že raper, ktorý je moslim, nerešpektuje kresťanov a robí to len pre peniaze.

Lil Nas X čelí obrovskej kritike, a to prevažne od veriacich a náboženských skupín po tom, čo zverejnil kontroverznú fotku k novej pesničke s názvom J Christ. Kritizujúci a pobúrení kresťania ho obviňujú z toho, že zosmiešňuje biblickú postavu Ježiša Krista, píše Daily Mail.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ★ (@lilnasx)

Zároveň vraj ako moslim nerešpektuje kresťanov a robí to len pre peniaze. Na fotke, ktorou odpromoval nový videoklip, je Lil Nas X vyobrazený na kríži ako Kristus. 24-ročný raper, ktorý je známy tým, že vo svojich klipoch často prezentuje satanistické symboly, po vlne kritiky odpovedal, že Ježišov obraz sa v umení používa bežne.

Lil Nas X.
Lil Nas X. Zdroj: Instagram/@lilnasx

„Šialené je, že nikde na obrázku nie je zosmiešnený Ježiš. Obraz Ježiša sa v umení používal naprieč celou históriou. Nerobím si srandu. Všetci sa len musíte prestať snažiť strážiť náboženstvo, ktoré tu bolo ešte predtým, ako sa ktokoľvek z nás narodil. Zavrite si h*bu,“ reagoval podráždene Nas X na sociálnej sieti X (Twitter).

Raper a dvojnásobný víťaz prestížnej ceny Grammy po svojej obhajobe na sociálnych sieťach dokonca zdieľal svoj prijímací list na súkromnú vysokú školu vo Virgínii – Liberty University, kde údajne plánuje študovať kresťanské vodcovstvo a biblické štúdie.

Odporúčané
Nike žaluje „satanistické" tenisky Air Max, ktoré predstavil známy raper. 666 párov obsahuje ľudskú krv a pentagram Nike žaluje „satanistické" tenisky Air Max, ktoré predstavil známy raper. 666 párov obsahuje ľudskú krv a pentagram 30. marca 2021, 8:20

„Viem, že ma niektorí nemáte radi, ale chcel som vám dať vedieť, že od jesene idem na univerzitu študovať biblické štúdie. Nie všetko je vtip! V každom prípade, som zas študentom!“ vytešoval sa na Instagrame. Raper v minulosti propagoval satanistické tenisky Nike Air Max, ktoré obsahovali napríklad ľudskú krv či pentagram, a v klipe MONTERO (Call Me By Your Name) zas tancoval v rozkroku diabla.

Prijímací list Lil Nasa X na univerzitu.
Prijímací list Lil Nasa X na univerzitu. Zdroj: Instagram/@lilnasx
Domov
Zdieľať
Diskusia