Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. decembra 2023, 10:45
Čas čítania 0:34
Radka Klučárová

Veľkolepá boxerská udalosť Jakea Paula je predmetom vyšetrovania. Jeden zápas mohol byť dohodnutý

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOX JAKE PAUL ŠPORT SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Problémom je údajne zápas medzi Yoenisom Tellexom a Livanom Navarrom, ktorý sa uskutočnil uplynulú sobotu (16. decembra).

Veľkolepá boxerská udalosť v Caribe Royal Hoteli v Orlande na Floride, ktorej súčasťou bol aj zápas medzi youtuberom Jakeom Paulom a Andreom Augustom, je predmetom vyšetrovania, píše portál thesportsdaily.com.

Organizácia U. S. Integrity dostala od prevádzkovateľa oznámenie o podozrivej stávkovej činnosti. Problémom je údajne zápas medzi Yoenisom Tellexom a Livanom Navarrom, ktorý sa uskutočnil uplynulú sobotu (16. decembra).

V druhej polovici piateho kola sa začali objavovať vysoké stávky, ktoré dosahovali až 6-ciferné sumy. Je vysoko pravdepodobné, že jeden zo stávkujúcich, ktorý takú vysokú sumu stavil, je súčasťou tímu jedného zo športovcov.

Podozrivý je aj vývoj spomínaného duelu. Yoenis Tellez totiž po prvýkrát bojoval dlhšie ako šesť kôl. Portál thesportsdaily.com upozorňuje, že všetkých päť posledných zápasov ukončil ešte skôr, ako sa dostal do štvrtého kola. Duel je aj naďalej predmetom vyšetrovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia