Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. decembra 2023, 15:11
Čas čítania 0:38
Samuel Valent

VIDEO: Dokonalé k. o.! Jake Paul knokautoval ďalšieho súpera

ŠPORT BOX JAKE PAUL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas sa uskutočnil v Caribe Royal Hoteli v Orlande na Floride.

Jake Paul si na svoje konto pripisuje ďalšie víťazstvo. Výstavným k. o. úderom v prvom kole ukončil profi boxera Andreho Augusta, upozornil na to web CBS Sports. Jeho súper mal do tohto zápasu skóre desať víťazstiev a jednu prehru. Paul avizoval, že budúci týždeň by mohol oznámiť svoje ďalšie plány v boxerskej kariére.

„Celý týždeň som hovoril o knokaute v prvom kole. Povedal som, že potrebujem priviesť späť staré ‚problémové dieťa‘, a stalo sa,“ povedal Paul po zápase. „Toto je súčasť procesu, ďalší krok k tomu, aby som sa stal majstrom sveta. Všetko, čo som chcel urobiť, bolo dať vám všetkým na Vianoce knockout,“ dodal.

„Viac boxerských vyhliadok, viac skúseností, viac času v ringu. A ak prídu zápasy o peniaze, idem do toho,“ povedal Jake Paul.

Kontroverzný youtuber má na svojom konte už 9 boxerských zápasov, z toho 8 víťazstiev, 5 ukončení pred limitom a jednu porážku s boxerom Tommym Furym. Na priloženom videozázname si môžeš pozrieť Jakov výstavný k. o. úder. 

Domov
Zdieľať
Diskusia