Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. decembra 2023, 9:59
Čas čítania 0:43
Karolína Uličná

Po Wednesday prichádza ďalší člen rodiny Addamsovcov. Netflix chystá seriál o strýkovi Festerovi

FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY PLATFORMA NETFLIX WEDNESDAY
Uložiť Uložené

Populárny seriál od Netflixu bude mať spin-off.

Netflix chystá urobiť spin-off úspešného seriálu Wednesday. Streamovacia služba plánuje rozšírenie seriálu s viacerými členmi rodiny Addamsovcov a tentokrát by mal prísť seriál o strýkovi Festerovi, informoval The Hollywood Reporter.

„Keď vytvoríte svet, ako je tento, zámerom je, že ktorákoľvek z týchto postáv by mohla byť hlavnou postavou vlastnej šou. Je to určite niečo, o čom sme diskutovali a veľmi radi by sme, ak sa nám to podarí, skutočne rozvetvili tento svet,“ povedal Alfred Gough, výkonný producent seriálu.

Producenti chcú, aby sme jednotlivých členov rodiny Addamsovcov spoznali lepšie. Distribučná spoločnosť Amazon MGM Studios sa chce konkrétne zamerať na postavu strýka Festera, ktorú stvárňuje Fred Armisen.

Wednesday strýko Fester Jena Ortega Rodina Adammsovcov
Zdroj: Netflix/Wednesday

Vývoj postavy strýka Festera je zatiaľ v ranom štádiu, pričom detaily príbehu musia tvorcovia ešte doladiť. Druhá séria Wednesday je už oficiálne potvrdená a samotná hlavná hviezda Jenna Ortega sľúbila, že v nej dôjde k posunu postavy, pretože mala pocit, že v prvej sérii bol príliš veľký dôraz na romantiku. 

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Séria založená na postavách z rodiny Addamsovcov je jedným z najpopulárnejších seriálov Netflixu. Minulý rok nazbieral viac ako 250 miliónov divákov, vďaka čomu patrí medzi top 10 najpopulárnejších titulov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia