Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. decembra 2023, 13:39
Čas čítania 0:59
Karolína Uličná

Romana Tabák tvrdí, že sa jej v New Yorku zjavil diabol. Vraj jej ponúkal slávu a peniaze, takto reagovala

OSOBNOSTI OSOBNOSTI POLITIKA ROMANA TABÁK
Uložiť Uložené

Bývalá poslankyňa parlamentu priznala, že je silno veriaca a že za to môže jej osobná skúsenosť.

Bývalá tenistka a bývalá poslankyňa NR SR Romana Tabák bola hostkou v podcaste Fiki Unchained kontroverzného influencera Filipa Sulíka, známeho ako Fiki. V ňom sa rozprávali o jej súkromnom živote, sexuálnych partneroch, niekdajšej tenisovej kariére, živote v New Yorku či dokonca o jej údajnej skúsenosti s biblickou postavou.

V podcaste priznala, že je silno veriaca a že za jej vieru môže aj jedna osobná skúsenosť. Tabák tvrdí, že v čase, keď žila v New Yorku, sa jej podľa jej slov zjavil diabol. „Bol to veľmi sexi muž, povedal, že mi dá všetko – slávu, peniaze, keď pôjdem jeho cestou. Ja som to odmietla,“ upresnila v podcaste.

Lákavú ponuku od diabla vraj odmietla, pretože z postavy išla zlá energia. „Bol to zlý zážitok,“ tvrdí. Vraj nešlo o reálneho človeka, ale postavu, ktorú by v tom čase pri nej nikto nevidel, len ona. Mala vtedy údajne veľmi zlé obdobie, bola veľmi smutná a trpela bulímiou. Dodala, že podľa nej je množstvo slávnych a bohatých osobností pokúšaných diablom. Tému kresťanstva uzavrela so slovami, že každý svoju vieru prežíva inak a ona nikoho nesúdi za to, v čo verí alebo neverí.

Odporúčané
Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) 28. apríla 2024, 12:30

Syn Richarda Sulíka si do svojho podcastu pozýva rôzne osobnosti, s ktorými rieši kontroverzné témy. V prvom diele bol jeho hosťom Tomy Kotty, vraj má dohodnutých už aj hostí ako Boris Kollár či Rytmus. Podcast je však sprístupnený iba pre predplatiteľov. Zadarmo vydáva s odstupom času len skrátenú verziu na Youtube.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Romana Tabak 🇸🇰 (@romanatabak)

Domov
Zdieľať
Diskusia