Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. decembra 2023, 10:31
Čas čítania 0:33
Aneta Gospičová

VIDEO: Šampión UFC napadol počas turnaja svojho najbližšieho súpera. Komentátori ho označili za psychopata

ŠPORT SEAN STRICKLAND SPRÁVY ZO SVETA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Sean Strickland napadol Dricusa du Plessisa, s ktorým si zmeria sily v nadchádzajúcom zápase UFC 297.

Šampión strednej váhy UFC Sean Strickland napadol počas turnaja UFC 296 najbližšieho súpera Dricusa du Plessisa. Strickland sa do zápasníka pustil tvrdými údermi. 

„Je absurdné, aby toto spravil šampión. Je to psychopat,“ uviedli komentátori. Dôvodom konfliktu môže byť aj slovná výmena počas tlačovej konferencie, kde sa zápasníci navzájom konfrontovali. Du Plessis začal na konci konferencie rozprávať o osobnom vzťahu Stricklanda s jeho otcom. 

„Tvoj tréner ťa dokončí zozadu, tak ako si k*rva zvyknutý,“ povedal Strickland v narážke na jeho sexuálnu orientáciu a vzťah s trénerom. V reakcii na to začal du Plessis rozprávať o Stricklandovom otcovi, ktorý ho v detstve týral. 

„Každá spomienka z detstva, ktorú máš, sa vráti, keď tam budem s tebou. Každá jedna, aj tá, keď ťa otec zbil,“ povedal na tlačovej konferencii du Plessis. Zápasníci sa stretnú v klietke 20. januára ako headlineri zápasu UFC 297. 

Domov
Zdieľať
Diskusia