Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2023, 9:53
Čas čítania 0:29
Barbora Adamkovičová

Zomrela televízna legenda a kráľ teleshoppingu. Horst Fuchs, ktorého sme všetci milovali, sa dožil 77 rokov

OSOBNOSTI REKLAMY A MARKETING ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Smrť hviezdy televíznych obrazoviek tajila rodina už od leta.

Svet smúti. Zomrel legendárny teleshoppingový predajca Horst Fuchs. Správa o jeho smrti šokovala mnohých fanúšikov. Rodina jeho smrť najprv tajila, zomrel totiž ešte v lete tohto roka, konkrétne 11. júla. Informácia sa však dostala na verejnosť až teraz, informuje NewsBezeer.

Bol známy pre svoje extravagantné vystupovanie, ľudí si získal šialenými kúskami, ako napríklad vyprážaním vajec na kapote auta či mixovaním zeleniny a betónu v kuchyni. Podieľal sa nielen na námete a scenári svojich marketingových vstupov, no výrobky dokonca aj sám testoval.

S príchodom internetu sa jeho sláva pomaly vytratila a Fuchs sa viac nepohyboval na verejnej scéne. Mnohí Slováci si však dodnes spomínajú na jeho kultové hlášky ako „... a to nie je všetko!“ „Keď zavoláte hneď, dostanete ho úplne zadarmo“ alebo „... a to sa vyplatí“.

Domov
Zdieľať
Diskusia