Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2023, 13:03
Čas čítania 0:42
Radka Klučárová

Petra Stašáka náhle hospitalizovali v košickej nemocnici. Spevák musí rušiť koncerty

HUDBA SPEVÁCI A SPEVÁČKY SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Smutnú správu fanúšikom oznámila jeho manažérka.

Spevák Peter Stašák náhle ruší všetky koncerty. Známeho repeťáka sužujú zdravotné problémy. Pre náhlu hospitalizáciu musel odvolať všetky podujatia, ktoré boli na najbližšie dni naplánované. 

Stašák je hospitalizovaný v jednej z košických nemocníc. Informáciu potvrdila jeho manažérka, zdravotný stav speváka však bližšie nešpecifikovala. 

„Milí priatelia, vzhľadom k tomu, že som už bola kontaktovaná z médií, či je naozaj pravda, že je pán Stašák hospitalizovaný, tak žiaľ, áno, túto informáciu potvrdzujem, je hospitalizovaný v jednej z košických nemocníc. Z tohto dôvodu aj musíme zrušiť všetky plánované koncerty tento týždeň. Ďakujeme za pochopenie,“ napísala na Instagrame jeho manažérka Gabriela Sedláková.

Peter Stašák, hospitalizácia
Zdroj: Peter Stašák (Instagram)

Spevák je aj vo veku 73 rokov veľmi aktívny. Okrem koncertov a podujatí, na ktorých pravidelne vystupuje, drží krok aj s mladšou generáciou umelcov. Na svojom Instagrame pred pár dňami dokonca ohlásil predaj svojho najnovšieho vianočného merchu.

Odporúčané
PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal 7. apríla 2024, 6:22

e-shope ponúka tričká a mikiny so svojou podobizňou a nápisom „Veselé Vianoce“. Ku každej objednávke trička za 16 eur alebo mikiny za cenu 22 eur fanúšikom pribalí aj kazetu svojich hitov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Stašák (@peter_stasak)

Domov
Zdieľať
Diskusia