Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. decembra 2023, 12:22
Čas čítania 0:43
Barbora Fábryová

Haberovu novú vianočnú pesničku odmietli hrať v rádiách. Odkázali mu, že je až príliš americká

HUDBA PAVOL HABERA VIANOCE VIANOČNÉ PIESNE
Uložiť Uložené

Po rusky sa mu vraj spievať nechce, žartuje Pavol Habera.

Líder skupiny Team a dlhoročný porotca Superstar Pavol Habera sa fanúšikom na Instagrame posťažoval, že rádiá odmietajú hrať jeho novú vianočnú pieseň Christmas like it used to be. Tvrdí, že české rádiá ju nechcú hrať, pretože je až príliš americká. 

„Je to niekedy veľká sranda. Prečo to tu píšem? Je jasné, že ponúknem aj tuto novú vianočnú do rádií, a pred pár týždňami sme ju poslali šéfovi jedného z najväčších súkromných rádií v Čechách s otázkou, či si vie predstaviť, že by ju okolo Vianoc hrali, a odpoveď bola, že je až moc americká a že takéto veci (sinatrovky) v Čechách veľmi nejdú,“ napísal na Instagrame. 

Habera zároveň podotkol, že nevie, či to je dobrá správa alebo zlá, keďže Sinatru považuje za legendu. Spevák verí, že pesnička si nájde svojich fanúšikov na internete a on medzitým pôjde pátrať po svojich amerických koreňoch. 

Odkaz poslal aj tým, ktorí sa ho vypytujú, prečo je pesnička po anglicky. „A ak by sa niekto ako minule pýtal, prečo spievam aj po anglicky, keď som Slovák, tak tu je odpoveď: No preto, lebo po rusky sa mi nechce!“ dodal. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera)

Domov
Zdieľať
Diskusia