Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. decembra 2023, 10:21
Čas čítania 0:26
Barbora Fábryová

Billie Eilish prišla po svojom „coming oute“ o viac ako 100-tisíc followerov

HUDBA BILLIE EILISH BILLIE EILISH – NOVINKY
Uložiť Uložené

Na červenom koberci povedala, že nikdy o oficiálny coming out nemala záujem.

Po tom, ako sa Billie Eilish vyjadrila v novembrovom rozhovore o svojom coming oute, stratila viac než 100-tisíc sledujúcich na Instagrame, z čoho 40-tisíc za necelé dva dni, informuje portál Times of India.

Odporúčané
Billie Eilish hovorila o svojom neúmyselnom coming oute: Neuvedomila som si, že ľudia o tom nevedia Billie Eilish hovorila o svojom neúmyselnom coming oute: Neuvedomila som si, že ľudia o tom nevedia 3. decembra 2023, 16:50

Speváčka sa začiatkom decembra v krátkom interview na červenom koberci podujatia Hitmakers pre Variety vyjadrila, že nemala záujem urobiť oficiálny coming out. Myslela si, že jej orientácia je očividná. „Len som si neuvedomila, že ľudia o tom nevedia,“ dodala v rozhovore. 

Podľa Eilish coming out nie je povinnosťou. Napriek tomu tvrdí, že je nadšená z toho, že o jej náklonnosti k ženám ľudia vedia. „Ja v tento koncept nijako neverím. Len si hovorím: nemôžeme jednoducho len tak existovať?“ dodala.

Billie Eilish
Zdroj: Instagram/Billie Eilish
Domov
Zdieľať
Diskusia