Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2023, 15:00
Čas čítania 3:50
Richard Balog

Toto sú najlepšie outfity 10 známych Sloveniek za posledný mesiac. Sleduj módny minimalizmus aj odvážne strihy

Toto sú najlepšie outfity 10 známych Sloveniek za posledný mesiac. Sleduj módny minimalizmus aj odvážne strihy
Zdroj: Instagram/@andicsinger
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Ženy z našich končín sú čoraz odvážnejšie a o zaujímavé kombinácie tak nemáme ani tentoraz núdzu.

Novembrový výber najlepších outfitov je trochu iný ako obvykle, a to najmä vďaka tomu, že na fotografiách nájdeš len Slovenky, ktoré predviedli svoj vycibrený vkus v plnej kráse a tentoraz úplne zatienili Češky. 

Toto je 10 žien a 12 mestských outfitov, ktorým udeľujeme plný počet bodov. Jednotlivé kombinácie sú sebavedomé a dominujú im hlavne pletené vrchné diely, poctivá jesenná či zimná obuv a luxusné doplnky.

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, novinkách, celebritných outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe. Zároveň môže ísť o ďalší tip na vianočný darček.
Odporúčané
Outfity domácich celebrít: Sexy Dara Rolins pred Eiffelovkou, ale aj Majk Spirit perfektne zladený s manželkou Outfity domácich celebrít: Sexy Dara Rolins pred Eiffelovkou, ale aj Majk Spirit perfektne zladený s manželkou 22. novembra 2023, 14:30
Barbora Franeková
Zdroj: Instagram/@barborafranekova

Barbora Franeková    @barborafranekova

Úvod ako z veľkej knihy. Barbora Franeková predviedla outfit, v ktorom by zabodovala aj na parížskom týždni módy. Jedna z našich obľúbenkýň na Instagrame sa dlhodobo prezentuje minimalistickým štýlom a inak to nie je ani v tomto prípade.

Riaditeľka magazínu Top Fashion si obliekla dlhý čierny kabát značky Massimo Dutti, pod ktorým mala nezapravenú bielu košeľu s kravatou a voľné sivé rifle s vintage efektom. Sladkou bodkou sú čierne čižmy na skosených podpätkoch a slnečné okuliare. 

Jana Tomas
Zdroj: Instagram/@janatini

Jana Tomas    @janatini

Ďalší skvelý outfit je prácou Jany Tomas, ktorá sa v odevnom priemysle pohybuje viac ako dvadsať rokov a stále prichádza s fresh nápadmi a kombináciami. Slovenka si v novembri užívala atmosféru New Yorku, ktorú môžeš cítiť aj z tohto záberu.

Jana má oblečené vintage sivé sako, mäkký vrchný diel od značky Intimissimi a dvojfarebné rifle v širokom strihu, pričom ako doplnky zvolila mini kabelku s metalickým povrchom a slnečné okuliare s efektom mačacích očí, ktoré sú perfektnou nadčasovou voľbou, nech sú nové módne trendy akékoľvek. 

Jana Tomas
Zdroj: Instagram/@janatini, Erika Koštialová

Ak ti nestačí jeden outfit v podaní @janatini, máme pre teba pripravený ešte jeden vzhľad z Paríža. Sympatická influencerka si užívala atmosféru francúzskej metropoly v dlhom hnedom kabáte, pod ktorým ju zohrieval kašmírový rolák v tyrkysovej farbe od značky Cashmere Specialist. Baví nás aj kombinácia so svetlými nohavicami a s charakteristickou mini kabelkou Jacquemus. 

Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsinger

Andy Csinger    @andicsinger 

Slovenská influencerka, ktorá žije v talianskej Apúlii, nás o svojom perfektnom módnom vkuse presviedča každý deň a mohla by mať vlastný výber outfitov. V novembri predviedla desiatky fresh kombinácií v rôznych štýloch, spomedzi ktorých sme vybrali tento cozy jesenný vzhľad v tlmených tónoch. 

Andy vyšla do ulíc vo svetlohnedom saku, pod ktorým mala hrejivý sveter z mäkkej tkaniny, pričom ako kontrastný prvok zvolila veľkú kabelku z dielní ateliéru Proenza Schouler (pozri si tento článok). Trefou do čierneho je aj obuv Adidas Originals Samba v bielo-čiernom vyhotovení, ktoré Lyst Index označil za tenisky roka

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Karolína Chomisteková    @karolinachomistek 

O svojom vycibrenom vkuse nás každý mesiac presviedča aj bývalá kráľovná krásy, modelka a influencerka Karolína Chomisteková. Atraktívna rodáčka z Oravy si vychutnala ulice Prahy v elegantných modeloch (sako, nohavice a vesta) vo svetlohnedej farbe, ktoré doplnila o sériu zlatých šperkov z renomovaného ateliéru Tiffany & Co., pričom ako obuv zvolila tenisky.

Natália Körnerová
Zdroj: Instagram/@natykerny, Lousy Auber

Natália Körnerová    @natykerny

Jeden zo svojich najvýraznejších outfitov ukázala v novembri influencerka Natália Körnerová, keď do ulíc Bratislavy vyrazila v siluete ako vystrihnutej z filmu Matrix. Dlhý čierny kabát s lesklou povrchovou úpravou doplnila o kožené nohavice a masívnu obuv na vysokej platforme, pričom ako kontrast jej poslúžili slnečné okuliare Bottega Veneta so zelenými prvkami. 

Ak ťa zaujímajú názory Naty, pozri si jej odpovede na 13 osobných otázok v rámci nášho formátu Close Friends

Odporúčané
Zatoč so zimou v jednofarebných outfitoch v univerzálnych odtieňoch. Toto sú top kúsky pre tvoj šatník Zatoč so zimou v jednofarebných outfitoch v univerzálnych odtieňoch. Toto sú top kúsky pre tvoj šatník 29. novembra 2023, 13:00
Maria Hason
Zdroj: Instagram/@mariehason

Maria Hason    @mariehason

Plný počet bodov udeľujeme aj outfitu v podaní Marie Hason, ktorá predviedla sofistikovanú kombináciu v jesenných tónoch. Tmavohnedý sveter s vysokým golierom v atypickom strihu zladila so zavinovacou sukňou a sandálmi na podpätkoch, ktoré môžeš vymeniť napríklad za kovbojské čižmy a vytvoríš kancelársky outfit ako z magazínu. Slnečné okuliare s okrúhlym rámom nájdeš v portfóliu značky Ray-Ban. 

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack

Petra Macková    @pepamack

Ešte väčší dosah na Instagrame má ďalšia Slovenka, ktorá prerazila za hranicami domoviny, a to Petra Macková. Štíhla tmavovláska z Bratislavy preferuje minimalistický štýl obliekania a vo svojich outfitov rada kombinuje high-end modely z dielní módnych domov s cenovo dostupnými kúskami.  

Petra má na fotografii vyššie oblečenú bielu košeľu a čierne nohavice, pričom hlavnými hviezdami outfitu sú doplnky Gucci – kabelka Jackie 1961, kožený opasok s výraznou sponou a oválne slnečné okuliare. 

Viktória Ortner
Zdroj: Instagram/@viki.ortner

Viktória Ortner    @viki.ortner

Chválou nebudeme šetriť ani v prípade outfitu od Viktórie Ortner. Modelka, influencerka a mama na plný úväzok ti ukáže, ako môžeš vyzerať luxusne v cenovo dostupných kúskoch. Šaty s jemne padnutými plecami, vysoké čižmy nad kolená aj kabelka sú od značky Mohito, ktorá má na Slovensku viacero obchodov. Na dobrý outfit nepotrebuješ veľa, stačí ak máš vkus. 

Maria Dušička
Zdroj: Instagram/@maria.dusicka

Maria Dušička    @maria.dusicka 

Žena, ktorá vyzerá dobre vo všetkom, čo si na seba oblečie. Maria Dušička má dokonalý cit pre módu a zbytočne nevymýšľa s okázalými kombináciami ani sezónnymi trendmi. Perfektným príkladom je outfit, v ktorom prišla do priestorov britskej ambasády v Prahe na event módneho domu Burberry.

Vrchný diel s viazaním okolo krku od škandinávskej značky Almada doplnila o tmavohnedú maxisukňu Alice + Olivia a kabelku Hermès, ktorú by chcela vo svojej zbierke takmer každá žena. Nepochybujeme o tom, že Maria má veľkú zásluhu na tom, ako sa aktuálne oblieka jej manžel Majk Spirit. 

Maria Dušička
Zdroj: Instagram/@maria.dusicka

Dvojicu outfitov v článku má aj Maria Dušička, ktorá zažiarila na listening session k manželovmu novému albumu nový čLOVEk 2.0. Maria bola oblečená v modeloch zo spoločnej kolekcie návrhára Lukáša Macháčka a značky Farah Kimia. Korzetový vrchný diel doplnila o dlhú koženú sukňu v rovnakom odtieni a navrchu mala mäkký kabát. Chválime aj výber doplnkov – náušnice a kabelku Hermès. 

Veronika Vágnerová
Zdroj: Instagram/@veronika.vagnerova, Ondrej Rychnavský

Veronika Vágnerová    @veronika.vagnerova 

Záver novembrového výberu najlepších outfitov patrí Veronike Vágnerovej, ktorá vyzerala takto božsky v šatách so zvieracím motívom z kolekcie Rabanne x H&M. Ak rozmýšľaš, v čom zažiariš na vianočnom večierku, toto je správny typ šiat, ktoré sú neprehliadnuteľné, ale zároveň nie sú vulgárne. Obzvlášť v decentnej kombinácii, ako ukázala zakladateľka značky Vē. Viac takýchto outfitov v spoločnosti. 

Odporúčané
Pozri si TOP outfity v podaní domácich známych tvárí. Zahviezdili Pil C, Maria Dušička s Majkom Spiritom aj Natália Selveková Pozri si TOP outfity v podaní domácich známych tvárí. Zahviezdili Pil C, Maria Dušička s Majkom Spiritom aj Natália Selveková 30. septembra 2023, 9:00
Domov
Zdieľať
Diskusia