Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
29. novembra 2023, 12:53
Čas čítania 0:45
Radka Klučárová

Už čoskoro spoznáme príbeh fenomenálneho Berlina z Money Heistu. Ktoré postavy z pôvodného seriálu sa objavia v prequeli?

FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY KULTOVÉ SERIÁLY MONEY HEIST NAJLEPŠIE SERIÁLY NA NETFLIXE NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Osemdielna lúpežná dráma od tvorcov Money Heistu o Berlinovi príde na Netflix už v decembri.

Netflix zverejnil trailer dlhoočakávaného prequelu Berlin. Pôjde o náhľad do života jednej z hlavných postáv fenomenálneho španielskeho seriálu Money Heist (La casa de papel), ktorý v posledných rokoch pobláznil milióny divákov po celom svete a získal si uznanie kritikov. 

V traileri tvorcovia oznámili návrat hereckých hviezd, akými sú Itziar Ituño, ktorá stvárnila inšpektorku Raquel Murillo, a Najwa Nimri, ktorá je divákom známa ako inšpektorka Alicia Sierra. Premiéra prequelu na Netflixe je naplánovaná na 29. decembra tohto roku. 

Osemdielna lúpežná dráma od tvorcov Money Heistu divákom ponúkne náhľad do života Berlina (Pedro Alonso) a do udalostí parížskej lúpeže šperkov v hodnote 44 miliónov dolárov, ktorá sa stala ešte pred plánovaním veľkolepej akcie v Španielskej kráľovskej mincovni. 

Podľa dostupných informácií si v ňom zahrajú aj herci Pedro Alonso v role Andrésa de Fonollosa, známeho pod prezývkou Berlin, Michelle Jenner ako Keila, Begoña Vargas ako Cameron, Julio Peña ako Roi, Tristán Ulloa ako Damián a Joel Sánchez ako Bruce.

Odporúčané
Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou 26. apríla 2024, 9:30

Ako však býva štandardom väčšiny prequelov, očakáva sa, že sa v novom seriáli môže objaviť aj niekoľko nových postáv. Na jeho scenári sa podieľajú Alex Pina, David Oliva, David Barrocal a Esther Martinez Lobato.

" width="720" height="404" allowfullscreen="allowfullscreen">

Domov
Zdieľať
Diskusia