Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. júna 2023, 14:29
Čas čítania 0:42
Lukáš Čelka

Netflix ukázal nový trailer k seriálu Berlin, ktorý bude prequelom Money Heistu. Vyjsť by mohol už na konci tohto roka

FILMY A SERIÁLY BERLÍN SERIÁL MONEY HEIST
Uložiť Uložené

Seriál Money Heist sa stal na Neflixe fenoménom. Posledná, piata séria vyšla ešte v decembri roku 2021, pričom počas prvého týždňa nazbierala viac ako 190 miliónov hodín pozerania.

Prequel jedného z najobľúbenejších seriálov Netflixu Money Heist – Berlin by mal byť dostupný už na konci tohto roka, informuje portál Collider. Fanúšikov naň láka nový teaser trailer.

Podľa doposiaľ známych informácií si v ňom zahrajú herci Pedro Alonso v role Andrésa de Fonollosa, známeho pod prezývkou Berlin, Michelle Jenner ako Keila, Begoña Vargas ako Cameron, Julio Peña ako Roi, Tristán Ulloa ako Damián a Joel Sánchez ako Bruce. Ako to však býva štandardom väčšiny prequelov, očakáva sa, že sa v novom seriáli môže objaviť aj niekoľko nových postáv. Na jeho scenári sa podieľajú Alex Pina, David Oliva, David Barrocal a Esther Martinez Lobato.

Seriál Money Heist sa stal na Neflixe fenoménom. Posledná, piata séria vyšla ešte v decembri roku 2021, pričom počas prvého týždňa nazbierala viac ako 190 miliónov hodín pozerania. Taktiež získala uznanie kritikov za dej, humor, ale aj prepracovanosť postáv.

Money Heist alebo v španielskom origináli La Casa de Papel si získal milióny fanúšikov po celom svete. Seriál dokonca oslovil aj známeho amerického rapera Marcusa Hopsona známeho pod pseudonymom Hopsin, ktorý sa ním inšpiroval v skladbe BE11A CIAO.

Domov
Zdieľať
Diskusia