Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. novembra 2023, 10:45
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

VIDEO: Sydney Sweeney a Glen Powell fejkujú sex a vášnivý vzťah v najsexy romantickej komédii roka S tebou nikdy

VIDEO: Sydney Sweeney a Glen Powell fejkujú sex a vášnivý vzťah v najsexy romantickej komédii roka S tebou nikdy
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY ANYONE BUT YOU
Uložiť Uložené

Bude to TOP romantická komédia či fraška s nádhernými hercami? Trailer ti napovie.

Zvodná Sydney Sweeney (Euphoria) zláka svojimi krivkami nielen Glena Powella (Top Gun: Maverick), ale aj množstvo divákov. V romantickej komédii budú hrať dvojicu mladých ľudí, ktorá musí pred okolím a rodinami predstierať, že sa milujú, hoci sa nedokážu vystáť. Ona tak chce zabrániť tomu, aby sa ju jej rodičia snažili dať dokopy s expriateľom, a on chce, aby na ňu žiarlila žena, po ktorej túži.

Odporúčané
Netflix takú pecku nevydal od čias Arcane. Blue Eye Samurai je chladnokrvný samurajský seriál, ktorý ťa zdvihne zo stoličky Netflix takú pecku nevydal od čias Arcane. Blue Eye Samurai je chladnokrvný samurajský seriál, ktorý ťa zdvihne zo stoličky 10. novembra 2023, 15:30

Ako to už v takýchto filmoch býva, zdá sa, že sa nakoniec do seba zamilujú. Ešte predtým divákov potešia humornými, ale aj šteklivými scénami. V traileri je viacero scén, kde tvorcovia stavili všetko na sexy telá oboch hercov, a teda najmä na postavu Sydney Sweeney. 

Takýchto zápletiek v romantických komédiách bolo už neúrekom, takže film bude stáť na charizme hercov a spracovaní režiséra. Tým je Will Gluck, ktorý nakrútil aj komédiu Friends With Benefits.

Domov
Zdieľať
Diskusia