Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
16. novembra 2023, 16:00
Čas čítania 0:38
Samuel Barienčík

Separ bol vo väzení, kde si odpykáva trest Karlo: odsúdencom zarapoval Špinu aj Váž si, čo máš

HUDBA RAP SEPAR SLOVENSKÝ RAP VÄZENIE
Uložiť Uložené

Separ prijal pozvanie do ústavu Dubnica nad Váhom. Pre odsúdených bol predčasným vianočným darčekom.

Separ odohral koncert vo väzení, konkrétne v Ústave na výkon väzby a Ústave na výkon trestu odňatia slobody (ÚVTOS) Dubnica nad Váhom. Ide o rovnaké zariadenie, v ktorom si odpykáva trest aj známy raper Karlo.

Odporúčané
Odsúdený raper Karlo odohral vo väzení koncert. Za mrežami chce vydať dva albumy Odsúdený raper Karlo odohral vo väzení koncert. Za mrežami chce vydať dva albumy 5. októbra 2023, 13:04

Separ odsúdencom zarapoval skladby ako Ruka hore, Buldozér, Špina, Váž si, čo máš či Nemôžem za to, že..., informoval Zbor väzenskej a justičnej stráže na svojom Facebooku. Koncert sa odohral v priestoroch jedálne pre odsúdených, kde prednedávnom rapoval aj odsúdený Karlo. Spolu so Separom prišli aj jeho DJ a producent Smart zo skupiny DMS a hypeman Osťo.

Príchod Separa do väzenia vraj vzbudil búrlivý potlesk. Radosť odsúdených sa prejavila pripojením sa k spevu aj nadšením z každej piesne. „Viacerí z publika sa vyjadrili, že koncert bol pre nich predčasným vianočným darčekom. Ďalší tvrdili, že vystúpenie ich ‚nabilo energiou‘,“ dodáva ZVJS.

„V závere si raper získal sympatie svojím neformálnym správaním, najmä pozdravom a ochotou dať svoj autogram,“ píše zbor. Raper sa bude vraj chcieť do väznice ešte vrátiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia