Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2023, 19:51
Čas čítania 0:40
Barbora Fábryová

VIDEO: Flexking sa opäť obul do redaktora Markízy. Vysmial sa mu, že sa bojí o prácu v televízii

SLOVENSKO FIGHT NIGHT CHALLENGE FRAYER FLEXKING SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Napätie medzi zápasníkmi bolo citeľné.

Štyria zápasníci, ktorí sa zúčastnia na decembrovom Fight Night Challenge, si na stretnutí nič nedarovali. Padali pri ňom spŕšky urážok.

Flexking do šou prišiel oblečený v tričku, na ktorom mal fotografiu polonahého Adama Štrbu. Naznačoval mu, že je homosexuál. „Dal som si takéto tričenko, lebo keď niekto ide do ringu a hrá to, že ma ide rozbiť, a vlastne iba začal boxovať a boxuje chvíľu aj s cestami a potom uvidím takúto fotku, tak čo si mám o ňom myslieť?“ povedal na Štrbovu adresu.

Odporúčané
Frayer Flexking poslal ľavým hákom k zemi moderátora Markízy. Na tlačovke Fight Night Challenge bolo opäť dusno, viacerí sa pobili Frayer Flexking poslal ľavým hákom k zemi moderátora Markízy. Na tlačovke Fight Night Challenge bolo opäť dusno, viacerí sa pobili 28. septembra 2023, 8:20

Podpichoval, že Štrba sa možno v blízkom čase prizná, že je „obojživelník“. Redaktor Markízy sa na jeho vyjadreniach iba zabával a krútil hlavou. Flexkingovi odpovedal s pokorou, no ten sa mu vysmial, že to robí iba preto, že môže prísť o prácu v televízii Markíza.

V prvej časti série Face-Off, ktorú zverejnila organizácia Fight Night Challenge, sa stretli Flexking, ktorý sa pobije s Adamom Štrbom, a Erik Tresor, ktorý sa postaví proti Adamovi Bergerovi. Zápasy sa uskutočnia 2. decembra na Zimnom štadióne O. Nepelu.

Odporúčané
Adam Štrba: Fanúšikovia Flexkinga sú mi schopní napísať, že dostanem bitku s ypsilonom (Rozhovor) Adam Štrba: Fanúšikovia Flexkinga sú mi schopní napísať, že dostanem bitku s ypsilonom (Rozhovor) 23. októbra 2023, 16:30
Domov
Zdieľať
Diskusia