Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. októbra 2023, 16:30
Čas čítania 10:18
Martin Adam Pavlík

Adam Štrba: Fanúšikovia Flexkinga sú mi schopní napísať, že dostanem bitku s ypsilonom (Rozhovor)

Adam Štrba: Fanúšikovia Flexkinga sú mi schopní napísať, že dostanem bitku s ypsilonom (Rozhovor)
Zdroj: REFRESHER/Tomáš Gončár
ZAUJÍMAVOSTI ADAM ŠTRBA BOJOVÉ ŠPORTY BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené

Ako vníma kontroverzného rapera po tom, ako sa sa s ním dostal do konfliktu na tlačovej konferencii?

Na Tiktoku, kde nakrúca krátke hrané skeče, má vyše 70-tisíc followerov. Poznať ho môžeš tiež z vlogov Oskara Baramiho, no aj z televíznych obrazoviek, keďže je redaktorom Markízy. Adam Štrba má okrem toho rád výzvy, a preto sa pobije 2. decembra na turnaji FNC 5 v boxerskom ringu s raperom Frayerom Flexkingom.

Sily si na pár sekúnd zmerali už na prvej tlačovej konferencii k turnaju, keď sa do seba pustili a museli zasiahnuť ochrankári. Adam pre Refresher prezradil, ako sa zmenil jeho pohľad na Flexkinga, čo vraví na jeho hudobnú tvorbu a fanúšikov.

Priblížil, čo mu píšu hejteri, ako sa pripravuje, ako na oznámenie zápasu reagovala jeho rodina či kamaráti a či mal nejaký problém v práci po ostrých vyjadreniach na tlačovke. Hovoril tiež o svojej kamarátke influencerke Rachellke, keďže Filip „Fiki“ Sulík pred niekoľkými dňami zverejnil screenshoty ich spoločnej konverzácie.

Ak sa ti páčia články s podobným obsahom, podpor nás a pridaj sa do klubu Refresher+. Budeš si môcť prečítať viacero rozhovorov s účastníkmi turnaja FNC 5, napríklad s raperom Erikom Tresorom alebo barberkou Priscillou Versluis.

Adam Štrba Fight Night Challenge
Zdroj: REFRESHER/Tomáš Gončár

Ako by si sa predstavil ľuďom, ktorí ťa dnes stále nepoznajú?

Som 23-ročný chalan, ktorý sa narodil v Bratislave. Stále študujem a snažím sa splniť si detský sen, že raz budem hercom. Viem, že cesta k tomu sa môže zdať kľukatá, ale robím všetko pre to, aby som sa pred kamerou a médiami učil správať na rôzne spôsoby. Plus milujem výzvy.

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

Preto som prijal zápas s Flexkingom a preto som aj napríklad v lete za jeden mesiac schudol desať kilogramov, z 90 na 80. Riešil som to normálnou, prirodzenou cestou. Nepil som žiaden alkohol, nejedol som nič sladké, vysadil som pečivo a jedol som šaláty. Dal som to. Samozrejme, že som k tomu cvičil a športoval. Bola to tvrdá disciplína a to isté musím istým spôsobom podstupovať aj teraz.

@adamstrba0

Tak akože mesiac bez alkoholu, Grape na triezvo, šalátiky od @nutricjar a litre potu… to všetko mi priniesol tento mesiac, ale keď sa na to pozriem, vidím, že to ide a stačí sa len trošku zaprieť, prekonať sa a po čase už to človek zvláda. V novom životnom štýle plánujem pokračovať a dúfam že mnohí z vás si z toho vezmú príklad. Ďakujem za podporu aj všetkým online podporovateľom aj chlapcom z @nutricjar samozrejme aj mojej mamči a tatkovi 😎🫶🏽🫶🏽

♬ original sound - Adamstrba0

Kde študuješ?

Na ekonomickej univerzite študujem marketing a manažment. Momentálne som vo štvrtom ročníku, čiže budúci rok ma čaká diplomovka a štátnice.

Robíš si týmto akoby zadné vrátka, keby ti to spomínané herectvo nevyšlo?

Nepovažujem to za zadné vrátka, vzdelanie jednoducho považujem za dôležité. Vie mi pomôcť celkovo v živote vo viacerých ohľadoch. Budem mať znalosť o financiách, o tom, ako sa riadia veci a čo sa predáva. Zistím, čo je to marketing, manažment a ekonómia. Je to niečo, čo sa zíde každému.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Čo sa týka herectva, máš už nejaké skúsenosti zo slovenských seriálov? Aké máš v tomto smere ambície?Ešte som nebol v žiadnom, v každom prípade som už ako dieťa chodil na Hviezdoslavov Kubín, písal som si vlastnú poéziu. Možno sa to teraz pri mne príliš nezdá, ale bol som celkom umelecky zameraný popri zápasení. (smiech)

Hrával som dlhé roky aj v divadle a hlásil som sa na VŠMU, kde som v poslednom kole vypadol. Niekedy sa však ešte určite chcem vrátiť do divadla. A nebránil by som sa ani televíznym seriálom.

Keď padlo Flexkingovo meno, vedel som o ňom len to, že je to človek, ktorý v ľuďoch vytvára emócie. Či už ide o pozitívne, alebo negatívne emócie, proste ich vytvára.

Spomenul si zápasenie, môžeš priblížiť, ako dlho si sa venoval tomuto športu?

Bolo to zápasenie voľným štýlom a začal som s tým, keď som mal asi šesť alebo sedem rokov. Venoval som sa tomu s malými prestávkami prerušovane desať rokov. Keď som mal 17 alebo 18, dosť som trénoval, no zhruba po dvadsiatke som s tým úplne prestal.

Druhého decembra sa pobiješ v ringu s raperom Frayerom Flexkingom. Viacerých prekvapilo, že budeš jeho súperom práve ty. Prišlo to ako blesk z jasného neba. Ako vôbec došlo k tomuto zápasu? Mal si Flexkinga v zuboch už predtým, než ti ponúkli tento zápas?

Samotná myšlienka ísť do zápasu vznikla počas toho, ako som hral s Berginom volejbal a on to len tak hodil do pléna. Spýtal sa ma, prečo aj ja nejdem do Fight Night Challenge. Keď som sa nad tým zamyslel, povedal som si, že by to mohlo byť pre mňa zaujímavé.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 146644 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Či má pocit, že konflikt na tlačovej konferencii k turnaju nezvládol.
  • Či mal po tlačovke problém v Markíze.
  • Ako reagovala na oznámenie zápasu a tlačovku jeho mama. 
  • Ako vníma Flexkingovu hudbu.
  • Čo mu píšu fanúšikovia Flexkinga.
  • Čo si myslí o tom, že Fiki Sulík zverejnil spoločnú osobnú konverzáciu s jeho kamarátkou Rachellkou.
  • Ako často a kde sa na boxerský zápas pripravuje.
  • Či má do zápasu nejakú taktiku.
  • Ako začal s kariérou tiktokera.
Domov
Zdieľať
Diskusia