Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. septembra 2023, 8:20
Čas čítania 3:19
Martin Adam Pavlík

Frayer Flexking poslal ľavým hákom k zemi moderátora Markízy. Na tlačovke Fight Night Challenge bolo opäť dusno, viacerí sa pobili

Frayer Flexking poslal ľavým hákom k zemi moderátora Markízy. Na tlačovke Fight Night Challenge bolo opäť dusno, viacerí sa pobili
Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOX ERIK TRESOR FIGHT NIGHT CHALLENGE FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Napätie sa na tlačovej konferencii Fight Night Challenge dalo krájať.

Spŕška urážok, tvrdých vulgarizmov, dusná atmosféra a lietajúce päste aj kopance. To všetko priniesla tlačová konferencia organizácie Fight Night Challenge (FNC) v bratislavských Nivách.

Promotéri Attila Végh spolu s raperom Patrikom „Rytmusom“ Vrbovským odtajnili ďalšie mená z nabitej zápasovej karty piateho turnaja FNC a nepochybne prekvapili, ale aj potešili viacerých fanúšikov.

Ako sme informovali už minulý týždeň, na najbližšom turnaji sa v Bratislave 2. decembra pobije v ringu aj Filip „Fiki“ Sulík, syn známeho politika Richarda Sulíka. Jeho súperom bude influencer Strýco Filip zo Startitupu. Sily si zmerajú v otvorenej váhe.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Chcel sa biť s Mazurekom

„Som presvedčený, že vyhrám,“ povedal Sulík sebavedome a dodal, že predikuje ukončenie v druhom kole na TKO. Ešte predtým prezradil, že chcel najskôr zápasiť s politikom Milanom Mazurekom.

Mazurek však na výzvu nereagoval, a tak organizátori hľadali najlepšie možné riešenie. Voľba padla na Strýca Filipa. Osobný stret Sulíka so Strýcom Filipom na tlačovke sa niesol prevažne v pokojnom duchu bez urážok.

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

Obaja si skôr zavtipkovali na adresu toho druhého. Strýco následne napätie počas staredownu ešte viac uvoľnil, keď si odhryzol z hamburgera, ktorý si so sebou priniesol, a ponúkol dokonca aj Sulíka. Ten však s úsmevom odmietol. 

Ďalším prekvapením večera bolo oznámenie zápasu medzi dvoma bývalými súťažiacimi markizáckej reality šou Ruža pre nevestu. V boxerskom ringu si to spolu rozdajú Priscilla Versluis a Tereza Kosecová. Prvá menovaná sa pritom najskôr chcela pobiť s Petranou Galatea Oráčovou, ktorá spomínanú súťaž vyhrala.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Nevydarený pokus o kop do hlavy

Podľa Versluis však mala Oráčová zámerne príliš vysoké nároky, a preto sa s ňou nedalo na zápase dohodnúť. Kosecová na tlačovke pôsobila trocha utiahnuto a priznala, že má stres z toľkých ľudí. Myslí si však, že má v sebe potrebný „oheň“ a bude súperke vedieť konkurovať v ringu. „Nebojím sa,“ dodala na záver. 

Na strach však mohla mať dôvod, keďže vedľa nej sedel herec a stand-up komik Marek Fučík, známy ako Fučo. Ten takmer okamžite potom, čo dostal slovo, spustil ostrý trashtalk na protivníka, rapera a zápasníka Paliho Hariho a svojím agresívnym prejavom vydesil nepochybne viacerých na mieste.

Hari si nedal skákať po hlave a údery Fučovi vracal. Ich nekonečná slovná prestrelka bavila ľudí v preplnenom Konn Food Bare, no miestami už obaja zachádzali do skutočne nevhodných urážok, ktoré vyvrcholili intenzívnym staredownom.

Hari sotil do Fučíka a následne sa ho snažil kopnúť high-kickom rovno do hlavy, no pri tomto pokuse spadol z pódia. Pri druhom pokuse o staredown si už obaja prekvapivo podali ruky a prejavili vzájomný rešpekt.   

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Najväčšie prekvapenie celého večera

K roztržke došlo počas staredownu Imricha „Barona“ Štefánika a Pagyho, bývalého trénera Octagon Fighting Academy známeho aj z Oktagon Výzvy. Pagy sa na Barona natlačil a snažil sa mu dať takedown. Influencera to len schuti pobavilo, keďže sa počas tohto pokusu neustále smial, akoby to ani nebral vážne. 

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Baron na tlačovke zároveň priznal, že Frayera Flexkinga v poslednom zápase podcenil, no vraj sa dohodli na odvete. Paradoxne raper neskôr toto tvrdenie vyvrátil. „Slovo ‚možno‘ neznamená, že som ti potvrdil na 100 percent odvetu,“ povedal Flexking priamo Baronovi.  

Odhalenie Flexkingovho najbližšieho súpera na turnaji FNC 5 bolo hádam najväčším prekvapením celého večera. Ide totiž o moderátora Markízy Adama Štrbu. Raper ho na tlačovke privítal slovami: „Ty markizácka k******a vy*****á“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Krádež okuliarov a zásah ochrankárov

„Som tu iba preto, lebo si sa dos**l z Erika,“ povedal Štrba, ktorý za sebou nemá ešte žiadny zápas, no napriek tomu si jasne verí na výhru. Vetu párkrát zopakoval a zožal hlasné ovácie prítomných. Poznámkou narážal na rapera Erika Tresora. Ten sedel na tlačovke hneď vedľa neho a nie je tajomstvom, že s Flexingom má už dlhodobo spor.

Tresor vraví, že sa mu Flexking zámerne vyhýba, lebo má strach, a netrvalo dlho, kým sa do Flexkinga nepustil napokon aj on. Jeho súperom v ringu však na najbližšom turnaji bude Adam Berger.

Flexking neostal nič dlžný svojej povesti provokatéra. Vybral sa priamo za Štrbom, vzal mu zo stola okuliare a šiel si sadnúť späť na svoje miesto. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)


Následne sa ich moderátor snažil zavolať naspäť na staredown, no ešte predtým, než stihli zasiahnuť ochrankári, ktorých musel upozorniť až Attila Végh, si títo dvaja „kohúti“ uštedrili pár úderov. Po Flexkingovom ľavom háku sa Štrbovi na chvíľu dokonca podlomili kolená. Ten sa raperovi snažil kontrovať takedownom. Bolo však vidno, že stratil nervy a raper sa mu „dostal do hlavy“. 

Všetko upokojilo až veľmi pokorné duo, ktoré uvidíme v hlavnom zápase – Raper Momo a hokejista Marcel Hossa. Obaja sa vyhli siláckym rečiam a ukázali maximálny rešpekt bez akýchkoľvek vulgarizmov.

Odporúčané
Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 17. apríla 2024, 15:00

Na piatom turnaji okrem nich uvidíme mladých profi zápasníkov Filipa Hačka, Jozefa Kollera, Erika Tlkanca či Roberta Racza. Tešiť sa môžeš a na zápas ťažkých váh medzi Matejom Királym a Alexom Cvernom.

Fight Night Challenge FNC 5 boxFight Night Challenge FNC 5 boxFight Night Challenge FNC 5 boxFight Night Challenge FNC 5 box
Zobraziť galériu
(11)
Domov
Zdieľať
Diskusia